Bátyám január ota majcirrosiban szenved,tele van vízzel hasa lába,egyszer szívták le neki januárban nyáron volt kórházban akkor nem szivattak le neki,van köldök serve,ma kilyukadt es kifolyt az összes víz a hasabol,hogyan?Mi lesz ezután?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 15:14
1/44 anonim válasza:
Mivel valószínűleg nagyon súlyos alkoholista évtizedek óta, és ez visszafordíthatatlan betegség, nem lehet sok jóra számítani.
Hány éves?
2/44 A kérdező kommentje:
43 igen regota iszik meg most is.Ez ma hajnalba történt kifolyt a viz a hasabol szó szerint lapos lett a hasam ,a köldökèn keresztül ilyet még nem hallottam most elvittek a mentők.
2022. nov. 5. 15:26
3/44 anonim válasza:
A kezelőorvosát kérdezd meg, nyilván a tünetek és a leletek alapján ő fog tudni szcenáriót mondani...
4/44 A kérdező kommentje:
Nem lehet most vittek fel.
2022. nov. 5. 15:36
5/44 A kérdező kommentje:
Ezt tul éli?Vagy most ilyenkor mi történt?
2022. nov. 5. 15:37
6/44 anonim válasza:
5: elhiszem, hogy aggódsz, meg stresszelsz, de gondold már végig.....
Hogy lehetne erre bármit mondani, anélkül hogy tudnánk a valós eü. állapotát...????
7/44 A kérdező kommentje:
Nem érted a kerdesem!!Dekomponzalt majzsugora van azt tudjuk meg hogy mivel jar!Ilyenről meg nem hallottam kifilyok a viz a hasbol!
2022. nov. 5. 15:55
8/44 anonim válasza:
Papámnak ugyanez volt... Sajnos utána nem sokáig maradt velünk 😔 De őszintén kívánom báttyád ne így legyen.
9/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8-as,meddig élt még utána?
2022. nov. 5. 16:03
10/44 anonim válasza:
Hazudnék ha mondanék konkrét időt..Pár hónap. (8as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!