Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Visszatérő köldök gyulladás?

Visszatérő köldök gyulladás?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1-2 hónapban jelent meg nálam ez a probléma, előtte nem is hallottam róla, hogy ilyen létezik.

2-4 nap időtartamra begyullad a köldököm, majd egy hétig minden jó, aztán kezdődik előröl. Ez már az 5. alkalom egymás után, hogy ez megtörténik.

A tünetek nem vészesek, a köldököm belseje (az egyenetlen rész legbelül) egy picit kipirosodik, inkább rózsaszínes lesz a normális fehér helyett, ill. ha úgy mozdulok, akkor fájdalmat érzek a köldököm belsejéből. Érintésre, nyomásra szintén fáj. Nincs gennyezés, nincs szag, nincs semmi egyéb tünet.

Orvosnál nem voltam, mert egyrészt nem annyira zavaró, másrészt meggyőződésem, hogy halvány lila gőzük sincs az egészről, nem tudnának/akarnának segíteni. Amit neten olvastam, az alapján is 1000-féle dolog lehet, de legvalószínűbb az egyszerű fertőzés.

Valakinek valami tippje? Hallottatok már ilyenről?

32F

2022. jún. 22. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a köldök gyulladásod tér vissza. Én, fürdés után, a covidra alkalmazott kéz fertőtlenítő szerrel orvosoltam. Sokáig szenvedtem tőle, de mára teljesen eltűnt.
2022. jún. 22. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is előfordul a köldög gyulladás. Sőt van hogy ki is sebesedik, és elkezd vérezni. Aztán egy - két nap és elmúlik. És seb sincs. És ez többször előfordul nálam. Én viszont, szoltam az orvosomnak, és azt mondta, a házi orvosom hogy a vérhígítótól is lehet. Annyit mondott, ha be gyulladna vagy kisebesedne, vagy elkezdne vérezni. Akkor a napi 1 X helyett adjam 3 naponta.
2022. jún. 22. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!