Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Amennyiben nem tudom tartani...

Amennyiben nem tudom tartani a cukorbeteg diétát akkor csak ártok azzal ha vércukor szűrést végzek?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon jól magamról hogy a cukorbeteg diétát én képtelen lennék tartani tehát így is úgy is amputáció, vakság jön majd számomra ha cukorbeteg lennék, ebben az esetben szerintem jobb ha nem tudom hogy cukorbeteg vagyok mert nincs betegségtudatom És nem szenvedek tőle, a tudattól hogy cukorbeteg vagyok...
2022. okt. 16. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Ismerem a félelmet, a szorongást a vizsgálati eredményektől. A megoldást az jelentheti, hogy az általad kedvelt ételeket beilleszted a diétába. Nem muszáj a diétás köretet enni, de a normál köretből kevesebbet ehetsz.
2022. okt. 16. 19:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Az nem igaz, hogy ne tudnád tartani a cukorbeteg diétát. Csak éppen a megszokottól eltérő étrendre és életvitelre nem lehet egyik napról a másikra átállni. Lehet, hogy kell egy kis gyógyszeres segédlet is. És megy. Én 2 évvel ezelőtt 13 mmol-os vércukor értékkel mentem a diabetológushoz, most a 6-os értéknél tartok. Minimálisat változtattam az étrendemen, elsősorban a reggeli étkezésem változott meg és ténylege jóval kevesebb pékárut eszem. De azért egy kis édesség meg érett banán is belefér. Igaz, hogy most nyáron viszonylag sok fizikai munkát végeztem (koromhoz képest).
2022. okt. 16. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Öhm, az 5 éves unokahúgom képes tartani a gluténdiétát... te mit hisztizel?

Én is diétázok gm-lm. Igen kellemetlen, amikor Olaszországban a barátom eszi a friss pizzát, én meg a gm szendvicset, de ez van.

Majd amikor megvakulsz, rájössz, mekkora idiótaságot műveltél.

2022. okt. 17. 08:08
 14/16 A kérdező kommentje:
13. Apám 30 éve nem tartja a diétát és jól van...
2022. okt. 17. 08:10
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Vagy nem cukros, vagy siman hazudsz.
2022. okt. 17. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

De mégis minek méricskélnéd, ha úgysem csinálsz semmit a javulás érdekében...???

Te nem "nem tudod", hanem NEM AKAROD csinálni a diétát.

2022. okt. 17. 10:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!