Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Amennyiben nem tudom tartani...

Amennyiben nem tudom tartani a cukorbeteg diétát akkor csak ártok azzal ha vércukor szűrést végzek?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon jól magamról hogy a cukorbeteg diétát én képtelen lennék tartani tehát így is úgy is amputáció, vakság jön majd számomra ha cukorbeteg lennék, ebben az esetben szerintem jobb ha nem tudom hogy cukorbeteg vagyok mert nincs betegségtudatom És nem szenvedek tőle, a tudattól hogy cukorbeteg vagyok...
2022. okt. 16. 12:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nem ártasz vele, ha tudod hogy cukorbeteg vagy ha nem, akkor is ugyanolyan káros ha nem tartod a diétát. viszont ha kellene gyógyszert szedni rá, vagy inzulint adni, akkor tudnád, ha kiderül hogy cukorbeteg vagy. plusz lehet hogy a boltban inkább megvennéd a cukormentes édesítőszeres kekszet, nem a simát, vagy inkább tk. kenyeret veszel, bulgurt eszel rizs helyett... ezek annyira kis változások, és sokat számítanak. szóval hülyeség hogy nem tudnád tartani. cukormentes csoki is van pl.
2022. okt. 16. 12:40
 2/16 A kérdező kommentje:
1. Az összes ilyen diétás köretet utálom bulgur barna rizslisztes szarok, meg teljes kiőrlésű lisztből nokedli... borzalmas, nem tudnám megenni apukám cukorbeteg és hányat ezektől
2022. okt. 16. 12:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még igaza van egyesnek.
2022. okt. 16. 12:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem árt ha tudod, hogy cukorbeteg vagy. Anyukám se tartotta a diétát, amíg meg nem vakult egyik szemére. Azóta teljesen megváltozott.
2022. okt. 16. 13:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismet egy unatkozos agyf.sz-kerdes, sose meg nem torteno szituacio halalba bonyolitasa, ugy hogy raadasul fogalmad sincs rola hogy mirol beszelsz.

A cukorbetegseg nem olyan hogy masnapra leesik a labad vagy megvakulsz. A masodik-harmadik bekomazas utan szanalmas vinnyogo kis palotapincsi modjara esdekelnel az orvosoknak hogy mentsek meg a sz.ros kis eletedet, nem azon hisztiznel hogy jaaaaj de en neeeemtudooom betartani a dietat mert uuugy szeretem a csokiiit es ffujfujjzoldsegek... Tizeves nyafogos h.lyegyerek szintjen vagy, lehet hogy nem is lenne kar erted.

2022. okt. 16. 13:32
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Jajj edesem, most meg nagy a szad, de majd amikor mar tenyleg romlik az egeszsegi allapotod, ugy, hogy az eletedet komolyan befolyasolja, legkesobb akkor te is eszhez fogsz terni, optimalis esetben.

Megpedig azert; mert alapvetoen az emberben az elni akaras egy oszton, erosebb mindennel, ha oda kerul a sor.

Persze van, akinek ez nincs meg, nem mukodik, de alapvetoen van, letezik.

De en kivanom tenyleg, hogy ne legyen ilyen gondod :)

Amugy hany eves vagy? Csak kivancsisagbol erdekelne.

2022. okt. 16. 13:35
 7/16 A kérdező kommentje:
37 vagyok
2022. okt. 16. 13:47
 8/16 anonim ***** válasza:
69%
Kamuhegyek...
2022. okt. 16. 14:02
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Ha te 37 eves vagy, akkor en a mikulas. Max 16-ra tippelnek. Max.
2022. okt. 16. 14:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Jobb, ha tudod. Rengeteg mindent ehetsz. 78 éves, elhízott ismerősöm 12 éve inzulinfüggő cukorbeteg, bőven eszik rengeteg dolgot, amit szeret. Nem muszáj bulgurt, meg zöldséget. Ő sem szereti. A rizzsel gondolom nincs bajod? Az édességekből a cukormentes változatot eszi. Eszik ugyanúgy húslevest, lecsót, pörköltet, töltött paprikát, tojást, sajtot, felvágottat. Nem szereti a teljes kiőrlésű kenyeret, de napi három zsemlét ehet, azzal teljesen jól elvan.
2022. okt. 16. 14:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!