Ha vettem be cataflamot 50mg-ossat akkor mennyi idő múlva vehetek be mégegyet ha lenne lázam? Mert most 37 és kb 4 órája vettem be egy 50mg-ossat de már csak 25mg os van azt akkor mennyi idő múlva vehetem be ha lázam lesz? 6 óra múlva?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 23:27
1/2 anonim válasza:
37-re ne vegyél be max 38-ra ennyire kell hagyni a szervezeted (nyílván nem egész napra hagyva). 4 óránkét kb bármit bevehetsz ami persze nem ajánlott de ha kifogytál valamiből akkor 4 óra elteltével vehetsz be másik fajtát.
2/2 anonim válasza:
Majd ugy jarsz, mint en par eve... 34 fok ala esett a testhom. Nem ereztem semmi rosszat, de ijeszto volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!