Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet trombózis?

Ez lehet trombózis?

Figyelt kérdés

Péntek délután olyan érzés volt a jobb vádlimban, mint mielőtt elkezd néha görcsölni. Szerencsére nem görcsölt be, de azóta sajnos érzem a fájdalmat. Nem egész nap, de előjön pl. ha felállok. Nem dagadt be, nem is piros. Viszont ha egy ponton megnyomom, akkor érzem, hogy ott fáj.

Nem lehet izomláz, mert nem sportolok. Arra sem emlékszem, hogy beütöttem volna.

Szerintetek lehet trombózis?

N

2022. okt. 10. 18:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem. Semmi külső nyoma nem volt, csak fájt nagyon.

Egyébként vasárnap elkezdtem nyújtani egy kicsit, illetve masszírozni a fájdalmas részt. Mára már alig érzem. Valószínűleg valami izomgörcs (?) lehetett. Szerencsére nem történt komolyabb baj az egy hét szenvedésen kívül.

Köszönöm a segítőkész válaszokat. Jó egészséget nektek.

2022. okt. 18. 06:43
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Azt azért tudod, hogy nyújtani nem jó ötlet "hideg" izmot? Tarts egy kis magnéziumkúrát, ne terheld néhány napig különösebben, utána már nem is emlékszel ra.
2022. okt. 18. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért is kérdeztem mert a trombózisnak külső jele is van. Szóval nem lehetett az.
2022. okt. 18. 17:12
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet! Van is itthon magnézium.

Korábban nagyon sokszor begörcsölt a vádlim. Akkor szedtem és segített.

Kedvesek vagytok!

2022. okt. 18. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!