Ez lehet trombózis?
Péntek délután olyan érzés volt a jobb vádlimban, mint mielőtt elkezd néha görcsölni. Szerencsére nem görcsölt be, de azóta sajnos érzem a fájdalmat. Nem egész nap, de előjön pl. ha felállok. Nem dagadt be, nem is piros. Viszont ha egy ponton megnyomom, akkor érzem, hogy ott fáj.
Nem lehet izomláz, mert nem sportolok. Arra sem emlékszem, hogy beütöttem volna.
Szerintetek lehet trombózis?
N
Múlt héten jól lebetegedtem. Akkor sem lehetett bemenni. Felhívtam a háziorvost, írt antibiotikumot, majd egy teljes hét múlva meggyógyultam...
Ezzel így nem sokat érek, viszont nagyon meg vagyok ijedve. :(
Hány éves vagy? Szedsz fogamzásgátlót? Dohányzol? Van igazolt genetikai hajlamod? Volt a családban trombózis?
Meleg a lábad? Piros a lábad? Nagyon fáj? Ha előre feszíted a lábujjad fáj?
Ha nagyon aggódsz, és a kérdésekre többnyire igen a válaszod, akkor keresd fel a legközelebbi sürgősségi osztályt.
Nagy valószínűséggel a háziorvosod is ezt mondaná, hiszen nem lát a lábadba.
Péntek óta nem tartom valószínűnek a trombózist. A tüneteid alapján ez valószínűleg izomgörcs lesz, ahogy már előttem is írták.
Szedj magnéziumot.
Lehet jobb lett volna ha elmegyek orvoshoz. Annyira fáj estére, hogy alig bírok ráállni. :( Nem bírom kinyújtani sem a lábam. Külső nyoma nincs, csak a fájdalom.
Nem tudom mi lehet ez, de rémes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!