Milyen szakorvos felé kellene forduljak a lenti tünetekkel?
3 hete napközben kissé érzéketlen nem éreztem az ujjbegyeimet, fura érzés volt. Estére elkezdett a fájdalom a jobb bordaívem alá hasítani, utána pedig bizsergett az egész testem helyenként, de szó szerint a fejem búbja, az arcom, a felkarom, a hasam, hátam és talán a combom is. Elmentem kivizsgáltatni.
Neurologia: koponya és teljes gerinc MRI negatív, EEG negatív.
Tüdőszűrő: minimális folyadék mindkét tüdőlebenyben, CT eredményre várunk
Vérkép: FVS és granulocita duplája a kelletének (erre kaptam antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt, 2 hét után sem igazán csökkentek az értékek)
Hasi UH: negatív (igaz ezt 2 héttel a probléma előtt nézték egy menedzser szűrés keretében)
Azt hittem, lehet csak kimerülten, így már 3. hete itthon vagyok, de majd újra előjöttek ugyanezek a tünetek.
Van valakinek ötlete, milyen irányba lenne javasolt elindulni? Nem igazán foglalkoznak velem sehol, de nem stimmel valami. 33 éves nő vagyok.
Köszönöm, ha válaszolsz!
Igen. Ütötted már be a könyöködet a két csont között? Na ugyanaz az érzés spontán, és percenként. Szörnyű, borzalmas, még rágondolni is. Az ujjamnál kezdődött, végig a karomon, aztán a hátamon tovább.
Voltam én is mindenféle tükrözésen, CT, MR, labor, hát semmi. Én is maximalista vagyok, de megtanultam, hogy másnak is hagyhatok munkát, de talán ez volt a legnehezebb. Nagyon nehéz nem 100%-ot nyújtani, nekem nagyon nehéz, de azóta jól vagyok. A kertészkedés lett a hobbim, majd unokám született, és most nagyon jó.
Jó egészséget kívánok neked!
3 hét nekik annyi, hogy az alatt spontán gyógyul a legtöbb fertőzés és majd nézzük meg 3 hónap múlva vagy később.
Cigiről való leszokáshoz viszont tudnak gyógyszert írni. 1000ft/doboz x napi 2 --> 720000ft/év.
Nagyon köszönöm a válaszod! Elgondolkodtató…
Jó egészséget kívánok és sok örömöt az unokához!
Utolsó: egy doboz cigi már inkább 2000 Ft:) de nem szívok el ennyit, egy felet maximum, néha annyit sem.
De nem gondolom, hogy ez lenne az ok (ennek ellenére biztos nem segít a helyzeten).
Hepatitis v ilyesmi nem lehet? Emelkedett GGT, bilirubin és FVS, (Crp normal volt). A magas neutrofil meg vírust/baktériumot/fertőzést szokott jelenteni.
"3 hét nekik annyi, hogy az alatt spontán gyógyul a legtöbb fertőzés és majd nézzük meg 3 hónap múlva vagy később."
Apám igy halt meg. Könyörögtem, hogy nézzék meg a tüdejét, mert ugyan sosem dohányzott, de most soha nincs elég levegője, vagy COPD, vagy valami, de szenved. A nővér konkrétan lehülyézett, az orvos közölte, hogy apám egészséges, de én menjek pszichológushoz. Apám három hónap múlva már nem tudott felállni sem, akkor megállapitották, hogy gyors lefolyású tüdőrák és kb egy hete, ha van még. Persze perelni nem lehet őket, mert az orvostársadalom összezár mindenáron, hogy védjék a trehányságukat és a nemtörődésüket. (Nagyon kevés kivétel van, nekik köszönet és tisztelet.)
Az orvostársadalom olyan, mint a tanári kar: az igazán jó oktatás a magániskolákban van, az igazán jó orvosi ellátás a magánklinikákon.
15) most néztem meg a könyvet, megveszem online és elolvasom, 1700ft-ot megér akkor is, ha nem segít.
16) nagyon sajnálom és sajnos teljesen igazad van, ha normális ellátást akar az ember, maganklinikara kell mennie! :(
Btw, remelem nálam is kiderítik, mi s probléma.
#17: Nagyon ügyes vagy!!!!!
Kedves kérdező: Sok sikert kívánok az élet minden területén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!