Ha megszúrta a kezemet egy tüske, és egy kis púp maradt a helyén a kezemen, ami egy hét múlva is érzékeny, akkor azt milyen szakorvosnak kell megmutatni?
Figyelt kérdés
Nem piros, nem gyulladt, csak egy kis kiemelkedés van ott a kézfejemen, ami érintésre érzékeny, mintha rossz helyen szúrta volna meg.
Milyen orvosra tartozik ez?
2022. júl. 24. 16:51
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Nálunk ilyenekkel a sebészetre kell menni.
2/7 anonim válasza:
Háziorvos látta? Lehet elég rá fájdalomcsillapító, vagy lohasztó kenőcs.
Szakik közül elsőkörben én is a sebészt mondanám, oda beutaló se kell. Ha tenyéren van és elérhető lehetőség a kézsebész, akkor őket is érdekelheti.
3/7 A kérdező kommentje:
Háziorvos nem látta, gondolom sok érdemit nem tudna mondani, és nem 2 hónap múlva akarok orvos elé jutni, ezért inkább megnézetném magánban. Ezért érdekelt, hogy milyen orvosra tartozik ez.
Lohasztó kenőccsel próbáltam, attól maradt a púp.
2022. júl. 24. 20:15
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Sebészetre nem kell sem beutaló, sem időpont, oda lehet akármikor menni.
5/7 A kérdező kommentje:
4: sürgősségire gondolsz? Mert a sima sebészeti rendelést megnéztem, és oda van írva, hogy nem beutalóköteles, de időpontfoglalás szükséges
2022. júl. 24. 22:02
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Sebészeti szakrendelésre gondoltam, nem sürgősségire. Olyanról hallottam, hogy a sok várakozási idő miatt célszerű időpontot kérni, de olyanról még nem, hogy mindenképpen kell időpont oda, nem igazán logikus. Van ahol érsebészet is van, oda kell időpont és beutaló is.
7/7 A kérdező kommentje:
6: a covid óta tudtommal minden szakrendelésen csak időpontfoglalással fogadnak, hogy ne legyen egy csomó ember egyszerre a váróteremben, hanem mindenki időre menjen, de lehet, hogy kisebb forgalmú helyeken nem így van
2022. júl. 24. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!