Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Két hete újra elkezdtem futni...

Két hete újra elkezdtem futni sok kihagyás után. Pár napja nagyon fáj a bal oldalam vese tájèkon. Ma már szinte tűrhetetlen. Alig bírok mozdulni. Ez vajon izomfájdalom, ami a megerőltetèssel van összefüggésben , vagy valami más ? Nagyon pánikolok ?

Figyelt kérdés
Régen is sokat futottam, sosem volt ilyen. Majd leszakad a derekam.

2022. szept. 25. 04:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja, kaptam Cataflamot receptre és Seractil tablettát. Azt már egyszer szedtem, nagyon álmos voltam tőle. :/
2022. szept. 26. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett végül?
2022. nov. 16. 14:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Szia. :) De kedves vagy, köszönöm szépen. Minden rendeződött. Megerőltettem magam és nem voltam jól semmilyen értelemben. Már sokkal jobb !

És te hogy vagy ?

2022. nov. 16. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Örülök.Hát sajnos én nem tudom elmondani, kedden megyek endokrinológushoz,

csak abban reménykedem hogy nem valami gyógyíthatatlan lesz.

Félek nagyon, gondolom elküld majd egy csomó vizsgálatra.

Már ezektől is parázok,nagyon nem szeretem az ilyet.

2022. nov. 17. 15:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Hu, ezt nem öröm olvasni.

Igen, tényleg lehet, hogy több vizsgalat is lesz. Nagyon szorítok Neked és írd meg kérlek feltètlen, mi lett az eredmèny.

Fáj is valamid, vagy mi a gond ?

2022. nov. 17. 20:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!