Milyen műtéteid voltak már?vagy családodnak?kórtörténeted,betegségeid?
hány éves vagy és születésedtől kezdve milyen betegségeid voltak már? milyen műtétek?
én 36 éves nő vagyok 3 császármetszésem és egy epehólyagműtétem volt.
tizenévesen végig vérnyomásproblémák,néha ömlött az orromból a vér.,volt,hogy egész kabátom piros lett,úgy buszoztam haza, 17.24 éves koromig 6-szor kiment a térdem,mentők viszarakták,röntgen,huszonévesen jobb szemgolyóm fájt évekig néha reggelente,ki akartam tépni(vérnyomás), és 4x jött a mentő,mert 12 órás hányásom volt,gyomorrontás, 24 évesen vesehomok,görcs(rosszabb a szülésnél,) hánytam tőle, majd 35 évesen hánytam a hátfájdalmaktól 3x egész éjjel tartó,majd véres vizelet,akkor derült ki,hogy epehólyagműtét kell.
apámnak sérvműtét 45 évesen,majd 53 évesen áttétes rosszindulatú tüdőrák 3 hónap alatt elvitte.
anyámnak pajzsmirigytúlműködés 23 éves korától gyógyszert szed,méhnyakrák műtét,szintén epeműtét,
anyám öccse inzulinos,kettes cukorbetegség, 60 évesen két lábujját levágták.
férjem sógorát,és bátyját lábával,hugom férjét is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!