Alacsony CRP szinttel lehet bélgyulladásom?
Figyelt kérdés
Sokszor fáj a hasam, van hogy hasmenésem van és néha ilyen fehér nyálka van rajta, néha viszont szorulásom van. Már voltam vele sürgősségin ahol azt mondták hogy a CRP értékem jó (1,6) haza is küldtek. De ettől független lehet hogy be van gyulladva?eléggé félek2022. szept. 6. 09:27
11/12 anonim válasza:
Szia!
Azóta esetleg valami infód erről?
Én is ennek a félelmével mentem el, nekem így hol van gondom, hol nincs, teljesen változó. Most tünetek közben mentem el vérvételre, semmim nem tér el szerencsére, a CRP konkrétan 0,08 volt.
Én is IBS-re gyanakszom, de neked mondtak azóta bármit? Hasi UH is negatív.
12/12 A kérdező kommentje:
Szia nincs infóm, csak a doki biztos az IBS-be mert teljesen olyan tüneteket produkálok illetve nagyon szorongós vagyok és pánikolós alapból. Hasi UH nekem is negatív, kiderült annyi hogy kiújult a kiskori laktózintoleranciám pedig egyszer már megbírtam emészteni és már nem megint
2023. júl. 22. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!