Vajon mi lehet a bajom? Próbálom röviden leírni...Keresem a Sorstársam!!!
Ha ennyi fuggetlen ember nem allapit meg tobbszoros kivizsgalas, verkep, meg tukrozesek utan semmit, akkor szerintem ott mentalis eredetu a problema.
Mondod, hogy egyszer ennyire faj, aztan kevesbe, aztan jobban, aztan mashol is.
Lehet valamiert traumatizalodtal a beavatkozastol, es ez igy benned maradt.
En a helyedben elmennek pszichiaterhez es kerni xanaxot ugy mondjuk 2 hetig, ketszer 1mg reggel este, es ha ugy elmulik akkor meg van a gond.
Nekem apamnak fajt a hata kib*szottul, jarni sem tudott, de nem talaltak semmit. Aztan amikor lezuhant melyre megint nem birt jarni, fajt a hata allandoan, majd megolte magat.
Nalam is voltak fizikai tunetei a szorongasnak/depresszionak, mindennap fostam. Egy jo par evig. Ezt ugy ahogy irtam kepzeld el. Sokszor fajt a gyomrom nekem is borzasztoan, nem birtam felkelni. Aztan beallitottak a pszichiatrian a gyogyszereket azota semmit ilyen fizikai panaszom nincs, csak amikor megorulok megint. Akkor a szorongastol hanyingerem van, reflux, stb...
Kérdező, nem tudok semmilyen tanáccsal szolgálni de mielőbbi gyógyulást kívánok!
🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!