Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan jojjek ki a depressziobol?

Hogyan jojjek ki a depressziobol?

Figyelt kérdés
Voltam pszchihologusnal. Nem tett ram jo benyomast. Allandoan a telefonjat nezte, ideges volt. Frontint irt fel 3x0,5. Ettol egesznap revedek. Enni is elfelejtek. Azt mondta, hogy nezzek rajzfilmeket. Adjatok tanacsot!

2022. szept. 4. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus nem is irhat fel gyógyszert, mert nem orvos!
2022. szept. 4. 22:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat, nekem irt. Rendeloben voltam haziorvos kuldott.
2022. szept. 4. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pszichiaternél voltál!
2022. szept. 4. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Cbd olaj!
2022. szept. 4. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Hát az nem pszichológus volt. Menj egy tényleges pszichológushoz. Viszont az valószínűleg fizetős, magadnak kell keresned az interneten. A Frontint kár szedni, nem arra való, azt hagyd abba.
2022. szept. 4. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg pszichiáter volt, a pszichológus NEM tud gyógyszert felírni.

Keress egy klinikai szakpszichologust

2022. szept. 4. 22:53
 7/7 anonim válasza:
100%

Heló!

Nem tudunk segíteni, mert fogalmunk sincs semmiről veled kapcsolatban.

Amit "általánosságban ajánlani lehet" depresszió esetén, azok olyan dolgok, hogy:

Sportolj, legyél minél többet a szabadban (hosszú séták stb.), rendszeresen étkezz és egészségesen., kerüld a káros szenvedélyeket, szakadj ki az eddigi rutinodból egy kicsit, fejleszted az érzelmi intelligenciádat...

Amit tehetsz, hogy keresel egy ténylegesen jó szakembert, akivel több alkalommal találkozol és aki rendesen fog foglalkozni veled.

2022. szept. 4. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!