Mit lehet tenni ellene? Picike méretű gyógyszerek gyakran elkadnak útközben. Nem fuldoklom tőle, csak érzem, hogy a torkomban maradt valahol. Egy kis kenyérdarabbal lemegy.
Figyelt kérdés
Voltam gégészeten. Nem láttak semmit. Enni tudok normálisan. Bár ritkán pl száraz kekszel is előfordult már hasonló.2022. aug. 16. 13:28
11/11 anonim válasza:
Vannak azok a kapszulák, amik nálam is nehezebben mennek le, mint a sima gyógyszerek, mert tapadósabb a felületük, vagy hogy mondjam. Ezért utálom én is őket bevenni. Gondolom, valamiért ott letapadnak a torkodban, és a kenyérdarab segíti őket tovább lökni. Én erre tudok tippelni nem szakemberként.
A pszichés okot baromságnak tartom, mégis mi köze lenne hozzá pl. a szorongásnak, jóisten? Annak meg végképp nincs semmi köze, hogy más rokona félrenyelt, xd. Kiskoromban én is majdnem megfulladtam egy nagyobb méretű gyöngytől, mégis gond nélkül le tudok nyelni akár több gyógyszert is víz nélkül, ez nem attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!