264 km-es utat hogy bírjam ki? ha útközben rosszul szoktam lenni.
Figyelt kérdés
Kiskoromban a 20,40 km-es utazástól is hánytam,azóta buszon,vonaton,autóban bírom a kb. 50 km-es utazást oda vissza,de ilyen nagy távolságra még nem mentem.2014. júl. 8. 11:27
1/4 anonim válasza:
Vegyél direkt rosszullétre való gyógyszert.
2/4 anonim válasza:
B6 vitamin, ami erősebb daedalon, csak ez álmosít. Annyira én sem bírom az utazást, de én mindig zenét hallgatok közben, az eltereli a figyelmem. Legyen nálad víz, igyál gyakran. Enni is egyél valami könnyebbet, mert attól is rosszul lehetsz, ha nem eszel. Nálam pl. kis frissítő kendő is szokott lenni, és ha érzem, hogy már nem az igazi, az kicsit felfrissít. Lehet nálad legyező is. :)
3/4 anonim válasza:
ja és még mentolos rágó! ez is enyhíti a hányinger érzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!