Akinek két héttel vagy többel lemaradt a babája a fejlődésben (nem az elejétől, hanem útközben) mikor szült meg és hogyan? Mekkora lett a pici?
Nálunk is ez volt a fiammal. A 26. héten voltunk 4D-n, és ott még minden jó volt, korának megfelelően fejlődött utána kezdett lemaradni. 28-29 hetesen már csak 26-27 hetesnek feleltek meg a méretei. Doki ezzel nem is foglalkozott, 33 hetesen nézte meg újra, akkor is tartotta a 2 hetes lemaradást, többet már meg sem nézte. 39 hetesen született 43cm-rel, 2360g-mal, medencevégű fekvés miatt császárral.
Ügyeletesnél szültem, csodálkoztak is, hogy a doki nem vette észre, hogy kisebb, mint kellene... 2-3 napig megfigyelésen volt az intenzíven, de egyébként semmi probléma nem volt, méretétől eltekintve erős, stramm kisfiú lett, és kint gyorsan összeszedte magát.
Most úton van a kistesó, jelenleg 25 hetes vagyok, 3 hét múlva megyek újra dokihoz, kiváncsi vagyok, hogy megint megismétlődik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!