Mit lehet tenni ellene? Picike méretű gyógyszerek gyakran elkadnak útközben. Nem fuldoklom tőle, csak érzem, hogy a torkomban maradt valahol. Egy kis kenyérdarabbal lemegy.
Pszichés lehet.
Összetörés szóba jön?
Akár porrá zúzni?
4
Bármitől lehet, ami stressz, szorongás.
2-3 éves korom körül kimosták a gyomrom. Mert ittam anyám kávéjâból. És "kicsit" túllihegte ő is, meg az orvosok is. Képzelheted, mennyire féltem, mit èltem àt....
Plusz nekem az egyik dédanyám úgy halt meg (90 éves kora felett), h félrenyelt vmit és megfulladt. Akkortájt 5 éves voltam, LEHET, h hallottam ezt.
De pl. a nagyobb fiam is retteg ettöl (ti. hogy félrenyel), pedig vele nem történtek ilyenek/nem hallott ilyen sztorit. Generációs trauma is lehet.
Mit lehet tenni? Körbekérdezel, h veled vagy vmelyik felmenőddel történt-e ilyen.
Elmész pszichológushoz, és a stresszt-szorongást boncolgatjátok.
Megkérsz vkit, h mindig legyen veled ott, amikor beveszed a gyógyszert.
Mégis porrá töröd.
Öngyógyító gondolatokat ismételsz: "tudom, h nem lesz semmi baj".
3-as, 5-ös voltam
Nem szorongok és nem stresszes az életem.
Nem félek attól, hogy félrenyelek és megfulladok nem is értem miért írja le valaki, hogy a rokona félrenyelt és megfulladt. Eddig eszembe sem jutott most kezdjek el ezen aggódni?!
Semmi ilyen jellegű trauma nem ért soha sem engem sem a családtagjaimat.
6. Mégis mi a francnak mennék pszichológushoz? Ez valami instant válasz mindenre?
Öngyógyító gondolatokat meg ismételgessen aki beteg.
Ennyi hülyeséget. Jézus Mária.
Pusztán kellemetlen és érdekelt volna mi okozza hátha másnak is volt/van ilyen és megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!