Vérfürdő a zuhanyzóban székrekedéd miatt nektek?
😭😭😭
Egyre többször a székelésem nem normálisan záraz. 😭😭😭 Rájöttem, hogy a vízet felszívja valamennyire a salak ezért néhány hónapja kitaláltam, hogy zuhany beöntéssel WC-zek. Azonban ez nem elég ahhoz, hogy sikerüljön ezért ki kellett futtatnom nyomással. Ezt úgy értem el, hogy sok vizet töltöttem a popsiba és víz hatására amúgy is tágulok és valahogy sokkal könnyebben ki tudom tolni a száraz nagy salakot. Ezt a zuhanyzóban teszem meg gugolva. Azt olvastam úgy könnyebb mint ülve.
Noha mire kijön egy kisebb adag vért is veszítek. Igazi vérfürdő.
Aztán felkapom és beviszem a WC-be majd lemosom a tálcát, lehipózom.
Tudom, ne is mondjátok. Undi, de nem is jókedvemből csinálom. 🥺
22 éves nő vagyok
Hee?
Ennek mi a fæsz értelme van?
Elmehetnél ingyenes orvosi ellátásod, étkezhetnél normálisan (rostdúsan és megfelelő folyadékkal), bemehetnél a patikába vény nélküli gyógyszerért, ha mindenkép ragaszkodsz a beöntéshez, azt lehet ésszel is csinálni (és elmenni vele a vécéig)….
Ez vagy egy büdös nagy kamu vagy olyan sötét vagy, mint az éjszaka
A zuhanyfejjel beöntés meredek, legalább készleted van hozzá?
Glicerines kúpot, pezsgőkùpot próbáltad már?
Hashajtókat, nem feltétlen amikhez hozzá lehet szokni, hanem mondjuk Laevolac szirup, esetleg székletlazítók rendszeres fogyasztása, útifűmaghéj, szűztea?
Ez így veszélyes, házilag a beöntést nem tudod rendesen szabályozni és inkább az emésztésed kellene rendbe tenni az ilyen akciók helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!