Ha csak heti kettő, maximum három alkalommal van székletem az székrekedésnek számít?
Figyelt kérdés
Ez a két-három alkalom viszont nem jár semmilyen nehézséggel, de a heti két-három széklet ürítés nem túl kevés?2022. jún. 23. 21:51
2/17 anonim válasza:
Mennyit spórolhatsz a wécépapíron...
3/17 anonim válasza:
Kicsit kevés.
Mennyit eszel?
Nekem is volt olyan h nem mindennap volt székletem.
4/17 anonim válasza:
Napi 3 és 3naponta 1x között normalisnak tekintendő orvosilag.
5/17 anonim válasza:
Fiatal koromban én sem szartam gyakrabban.
6/17 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, hogy mennyit eszel. Nekem is kb 3-4 van hetente, és semmi bajom sincs tőle, semmi nehézség.
7/17 anonim válasza:
Szerintem az kevés. Ha nincs meg a napi 1, az elmegy és teljesen oké, de 2 naponta azért kellene. Heti 3 alkalom? Szerintem az nem túl jó.
9/17 anonim válasza:
- Doktor úr, nincs székletem.
- Vegye be ezt a kék bogyót!
Másnap:
- Doktor úr, még mindig nincs székletem.
- Vegye be ezt a piros bogyót.
1 hét múlva:
- Doktor úr, még mindig nincs székletem!
- Mit csináljak magával? Vegye be ezt a zöld bogyót!
1 hónap múlva:
- Doktor úr, még mindig semmi!
- Hm. Mondja, mi a foglalkozása?
- Zenész vagyok.
- Miért nem ezzel kezdte? Itt egy ezres, egyen valamit, hátha úgy sikerülni fog!
10/17 anonim válasza:
Teljesen jó. Probléma inkább azzal van, aki naponta 1-nél többször jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!