Széntablettát vettem be kb 6 db összesen és 1 hete nem tudok normálisan székletelni. Ha veszek hashajtót az segíteni fog? Sose vettem még be.
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 09:46
1/12 Ypszilon1980 válasza:
Mekkora volt a tabletta? Mikor hasmenésem van, akkor beveszek 2x 4-et és simán tudok attól még wc-re menni, csak nem hasmenéssel. Ergo ha gyógyszertári aktív széntabletta, akkor a 6-tól még simán mehetsz wc-re, bár nem tudom nálad mit jelent a nem normális széklet.
2/12 anonim válasza:
Biztos hogy nem a széntablettától van. A hashajtó meg hashajtásra van, ezek után mi a kérdés vele kapcsolatban?
3/12 A kérdező kommentje:
Az újabb fajta cralex széntablettáról van szó.
De tudom, hogy valamit befolyásol, mert nagyon is megváltozott az egész emesztesem. Napi 1 x minimum tudtam WC-re menni, most 1 hete kis bogyók voltak 1x.
Ez nem normális. Ezért szeretném magamat kicsit "kitisztitani".
2022. aug. 10. 10:29
4/12 Ypszilon1980 válasza:
Én is Cralexet használok, szóval ettől nem lesz ilyen panaszod,legalábbis nem ennyitől.
5/12 anonim válasza:
Biztos hogy nem a széntablettától van, az garantáltan nem befolyásolja az emésztésed. Az inkább mit eszel és mennyit iszol-.
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálok folyadékot pótolni. Köszi 😉
2022. aug. 10. 10:33
7/12 anonim válasza:
És ne hashajtót vegyél amikor hasmenés után lett baj , hanem probiotikumot. Az helyreteszi az emésztésed.
8/12 anonim válasza:
Több nagyon jó fajtát is árulnak, akár folyadék formájában, ampullában, vagy kapszulában Nekem az utóbbi vált be jobban
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképp!
2022. aug. 10. 10:37
10/12 anonim válasza:
Lehet kapni székletlazítót, azt beveszed és kitisztít, utána lehet újra rendeződik a székleted, legalábbis nekem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!