Mi okoz nap mint nap, hónapokon át a fejen és a mellkason fájó, besugárzó izomgörcsöket?
Sziasztok!
Pár hónapja kezdődött, hogy a fejemen besugárzó fájdalmat éreztem a fejtetőmön, a szemeim körül és a halántékomnál. Több hónapja tart már. A közös bennük az, hogy izomgörcsök okozzák, kívülről sugárzik be a fájdalom, tudom maszírozni és mindig szimmetrikusan jelentkezik a másik oldalt ugyan ott. Minden nap jelentkezik és elég kellemetlen. A mellkasom felső része is görcsös, amik szintén szoktak fájni.
Voltam vérvételen de semmi, magnéziumot,kálciumot, D vitamint szedek minden nap. Renszeresen sportolok. A háziorvos szerint stressz okozza, de nincs sztessz az életembe. Amikor elkezdődött, nem volt semmilyen változás az életemben.
Esetleg valaki tapasztalt hasonlótés kiderült, hogy mi okozza a görcsösödést?
Előre is köszi!
Neurológiára kérjál beutalót.
Amúgy meg valószínű beképzeled.
Azt hogy beképzelem, az kizártam, ugyanis ahol eddig fájt, ott minden esetben éreztem egy izomgörcsöt. Amikor bekentem lóbalzsammal, az enyhítette a fájdalmat.
A neurológiát viszont megpróbálom.
Ezekkel mindd próbálkoztam.
Jelenleg is szedek magnéziumot, cinket, szelént, B vitamin komplexet, D vitamint, és Kálcium triót, amiben sok minden van, de nem segítettek sajnos. Ezért is vagyok tanácstalan, mert ezek szerint nem átlagos dolog idézi elő ezt
nálam.
Ezeket 1 hónapja szedem, a tünetek 3 hóbapja kezdődtek.
MG 1000 mg
CA 500 mg
D citamin 3200 mg
B vitamin 20 mg
cink 15 mg
B vitaminból elég sokféle van.
Még a panangin jutott az eszembe a magnézium helyett. Abban kálium is van. Iszol eleget?
Naponta több, mint 3 liter vizot iszok, a Kálcium trioban is van kálium elvileg, meg sok egyéb is.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat azért:) Én is agyalok még ezen.
Van gerincferdülésem, meg a nyakam is szokott fájni a rossz tartás miatt.
Ennek utána járok, köszi a tippet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!