Senior Séf kérdése:
Miért okoz fájdalmat, ha valaki huzatot kap?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a búbánatos nyuszibogyóba tud megfázni pl a fogam, ha 40 fok van odakint, és a huzat, ami ér, az is ugyanannyi.2022. júl. 11. 17:07
1/3 anonim válasza:
Hát én is ellentmondást érzek, szerintem az a megoldás, hogy nem a huzattól fázott meg, hanem egyébként is fájna, merthogy szuvas.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szuvas. Voltaképpen nem is a fogam fáj, hanem van alatta egy gennytasak, ami időnként ( megfázik, vagy egyéb okokból gyulladás van a szervezetemben) feltelik. És tuti, hogy most a huzattól van. Rövid távra mentem kocsival, nem volt érdemes bekapcsolni a klímát, csak az ablakot húztam le. Amikor odaértem, akkor jöttem rá, hogy hülyeséget csináltam, biztos be fog állni a nyakam. (Az szokott a huzattól.) Hát, most a változatosság kedvéért nem az állt be. Műlóban van már egyébként, (a múlt héten volt 37 fok), csak érdekelne ennek a funkcionális magyarázata.
2022. júl. 11. 19:19
3/3 anonim válasza:
Nekem napok óta érzékeny egy fogam amin korona van, buszon, vonaton a klímára, otthon a ventillátorra. Úgy beleáll, hogy a fél pofám sajog tőle, azután hirtelen elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!