Ha fáj a fülem (sztem a ventillátortól huzatot kapott), mit tudok tenni az orvoson kívül? Szúró fájdalmat érzek, szóval sztem huzatot kaptam
Forró só becsomagolva a nép praktika szerint. Aztán vagy használ vagy nem.
Esetleg Aspirin, Kalmopiryn és társai.
Szia, testvéremnek nagyon sokszor az úszástól kezdett elfájni a füle és ami neki használt az a forró só zokniban borogatás.
1. Keress egy régi toknit ami már nem jó vagy aminek nincs meg a párja és persze ne legyen lyukas :)
2. Tegyél bele sót, legalább egy vagy két maroknyival
3. Kösd meg a zoknit
4. Rakd be a mikróba egy 30-40 másodpercre, hogy nagyon meleg legyen de azert meg elviselhető legyen
5. Feküdj le, a fájos füled legyen fölül, aztán rakd rá a meleg vagy forró zoknit
6. Hagyd rajta legalább egy fél óráig, közbe akár nézz egy filmet vagy sorozatot
7. Ha a másik is fáj akkor amint lejárt az idő a zoknit rakd a mikróba es amikor meg van akkor mehet a másik füledre
Remélem elfog múlni a fül fájásod hamarosan. Amúgy amíg faj minden nap csináld de pár nap alatt elkéne múlnia :) Remélem segítettem :)
Köszi!:)
Magától nem múlik el ?
Cseppentsd bele kövirózsa kifacsart levét!
Ez régi, bevált népi gyógymód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!