Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha huzatot kapott a vállam,...

Ha huzatot kapott a vállam, mivel enyhíthetném a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Voltam terheléses vizsgálaton, és nyitva volt az ablak. Nem volt kellemes melltartóban a futógépen szenvedni nyitott ablaknál. Ma reggel már úgy keltem, hogy ordítani tudtam volna a fájdalomtól. Mondtam a páromnak, hogy masszírozza meg, alig ért hozzám, és már visítottam. Mit tudtok ajánlani?
2014. jan. 29. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Infralámpa nagyon jól enyhíti a fájdalmakat. Nagyon érzékeny vagyok a huzatra. Télen nyáron szenvedek tőle. Elég ha csak megfúj a szellő, máris hasogat a nyakam, és a vállaim. A boltokban kapható infralámpákkal az a gond, hogy nagy teljesítményűek, szétszórt a sugárzásuk. Ha annyira közel tartod hogy jó legyen, égetnek.

Még évekkel ezelött fillérekért vettem pár túlábas 55W os tükrös halogénizzót. Ebböl négyet sorbakötve, épphogy csak izzik. Karimájukat vastagon körbe sziloplasztoztam, hogy a felhevült üveg, ne a bőrömhöz érjen. Én ezzel kezelem a huzattól sajgó testemet.

2014. jan. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!