Mivel enyhithetnem ezt a rettento fajdalmat?
Figyelt kérdés
konyorgom adjatok valami tanacsot mert meghalok;(((( a mandulam kivettek 2012ben es azota allandoan beteg vagyok de most ... ez a mostani ez borzalmas egy az egybe ugyanaz az erzes mint mandula mutet utan a fajdalom. annyira faj hogy a konnyeimmel kuzkodok;((( soot... ez nem kenyeskedes de mar semmi nem hat. cataflanbol megettem 20dbot mar 3 nap alatt. voltam orvosnal es tantumverdet irt fel de ez annyit er mintha a nyalamat nyelnem;(2014. jan. 6. 22:59
1/3 anonim válasza:
Ezt szopogass: ANGIN-HEEL tabletta. ez homeopátiás, ezért előtte-utána fél-fél órán át ne egyél, ne igyál, ne kávézz, ne moss fogat és ne tedd elektromosság mellé! mint pl. PC, mikró, mobiltelefon, hűtő!
ezt az ANGIN-HEEL-t gyakran is elszopogathatod, akár két óránként is (akkor vegyél be, amikor pont nagyon fáj). és szedheted akár 1-2 hónapon át is, de csak pont addig szedd, amíg fáj. Ha 3 nap alatt elmúlik, akkor ne szedd tovább!
Ez más, de ha van kedved, néha öblögethetnél orvosi zsálya teával is (de ne a szer bevétele előtt...) JOBBULÁST!
2/3 A kérdező kommentje:
koszonom de nekem az ilyen gyenge dolgok semmit sem ernek :( homeopatiabaan meg nem hiszek, regen anya adta de ez mar nem olyan torokfajas h kiserletezzek h elmulik e vagy sem. nekem mar durva fajdalomcsill. kell
2014. jan. 7. 01:00
3/3 anonim válasza:
menj el mas orvoshoz, hatha ir fel antibiotikumot.
jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!