Tankó Arni kérdése:
Az ágyékom mellett lila, rózsaszín ér jött ki a lábamon, először a jobbon, az már jó nagy ha hozzá érek mint egy üres sáv lenne ész szúrja, most a bal lábamon is megjelent egy kicsike, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 20:36
2/6 A kérdező kommentje:
És az mitől lett? 18 éves vagyok
2022. júl. 10. 20:45
4/6 A kérdező kommentje:
És mivan azzal ha genetika? Apjmnak senkinek nem volt ilyen
2022. júl. 10. 20:53
5/6 anonim válasza:
Van-e túlsúlyod? Koleszterinszinted rendben van-e? El kellene menned háziorvoshoz, és kérni vérképet, véleményt, szükség esetén érrendelésre küld. Muszáj vele foglalkozni, mert halálos következménye lehet (trombózis), illetve más súlyos betegségek lehetségesek (pl limfoödéma). De jobb esetben diéta, gyógyszer, és főleg mozgás segíthet az ereidet jobb állapotban tartani.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlsulyós 58 kg vagyok
2022. júl. 10. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!