Comb hajlatban megjelenő viszkető rózsaszín foltok?!
Válts laza boxer gatyára.Minden problémád hamarosan megoldódik .Egyszerűen befüllednek a tökeid .Nem tudok
jobb szót erre használni .
Egy gomba tanyát alakitottál ki magadnak.Most aztán próbál belőle kikecmeregni .
2 voltam előzőleg
De villanyborotvával igen de csak 2 hetente kb.
Értem én hogy megizzad meleg és még gombatanya is, de attól a 3-4 órától amit egy nap nem vagyok itthon már ennyire elfajul? Mert a többi órába szabadon van.
Csak ez az egy megoldás van hogy szellős alsó mert akkor ha látok egy jó csajt a buszon meglátszik ha áll a cerka :D
Csak azt javaslom (okoskodás helyett!), ami nálam is eredményre vezetett:
- vegyél Mycosid hintőport.
A lemosott és megszárított bőrfelületre az egyik kezed felső ujjperceidre szórt porral "kend" át, legalább naponta kétszer. Ha nem tudod lemosni(pl. munkahelyen), akkor rá is kenheted még egyszer.
Figyelj arra, hogy a lehető legkevesebbszer izzadjon meg a kérdéses felület. Strandolás után cserélj száraz gatyóra. Pár hét és eredményre jutsz.
Felejtsd el a krémeket és egyéb drága varázslásokat!
Több év tapasztalata alapján ez lett a legolcsóbb és leghatásosabb módszer.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!