Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek visszatér a...

Szerintetek visszatér a kötelező maszkviselés az üzletekben és a tömegközlekedési járművekek?

Figyelt kérdés
A komolyabb korlátozások most meg sem fordulnak a fejemben, és nem akarok senkit sem felhúzni ezzel,csak a maszk érdekel. Szerintem akár a majomhimlő miatt is visszahozhatják, nem csak a covid miatt. Értelmes válaszokat, légyszi, nem arra a szokásos unalmas monológra vagyok kíváncsi, hogy "most nyaral a covid, szeptembertől megint szivatnak minket".
2022. júl. 10. 19:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Lemarad: nyilván nem most, hanem mondjuk novembertől. Ha bármi is lesz, nem hiszem, hogy márszeptembertől.
2022. júl. 10. 19:54
 2/12 Rosszlovas ***** válasza:

Úgy néz ki hogy a majomhimlő spermával terjed.

A tömegközlekedés tényleg elég gáz, de azért remélem, nem élvez senki arcon a négyes-hatoson, hogy a majomhimlő miatt maszk kelljen...

A covid az más tészta. Szerintem vissza fogják hozni q maszkviselést zárt térben.

2022. júl. 10. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Már miért lenne unalmas monológ?

Vissza fog térni a maszk, vagy a Covid vagy a majomhimlő miatt, mert olyan árak lesznek hogy ihaj, és kezdődik megint a Covid hiszti, csak hogy ne a valós problémákkal foglalkozzanak az emberek.

Nem akarlak elkeseríteni, csak nem élsz szatyorban, de ezt csinálják már 12 éve. Mindig van valami ellenség és mindig van akivel/amivel harcolni kell.

2022. júl. 10. 20:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Az unalmas monológot úgy értettem, hogy a Facebook-on,a hírek,cikkek alatt vannak ilyen gúnyos kommentem,akiktől már falramászom,mert ilyeneket írnak, hogy "megint elmegy nyárra a covid,szeptbertől megint szivatják a népet". Az agyamra mennek, hogy elpoénkodják. Én abban az esetben,ha megint nagyon sok fertőzött lenne, örülnék a maszkviselésnek zárt térben, akkor is,ha most valakinek nem vagyok szimpatikus.
2022. júl. 10. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:

4

Nos, maszkot azt bármikor hordhatsz, nincsen megtiltva. Akár ma is felhúzhatod.

Engem különösebben nem érdekelt és most sem érdekel a maszk dolog, mert bemegyek egy boltba, felveszem, kijövök és leveszem. Nagy kaland.

Viszont ne feledkezzünk meg azokról, akik kénytelenek 8-10-12 órában abban a tetvedékben lenniük. Szerinted az mennyire egészséges és normális a tüdődnek, hogy 8 órán keresztül szippantgatod meg a saját kifújt oxigéned, amit ráadásul ez szövetbe zárva teszed meg? Nyilván te les.zarod, mert max 3x felveszed 1 nap összesen 15 percre, de azért aki bent dolgozik, annak ez egy ocsotrány szemétség.

Abba pedig már bele se menjünk, hogy vannak emberek (köztük én is), aki a legelején is ugyanúgy emberek között dolgozott (maszk nélkül), még karanténban lévő embernél is dolgoztunk és 1x sem kaptam el. Más meg még a kormányt is fertőtleníti és már 3x átesett rajta úgy hogy a belét kiköpte. Nem a maszkon múlik.

Engem mint írtam nem érdekel, de például téged kifejezetten beültetnélek egy kasszába egy laza 12 órára maszkban, csak hogy érezd, mennyire jó dolog is abban dolgozni. Garantálom, hogy utána nagyon hamar megváltozna a "jó lenne ha visszatérne a maszk" nézőpontod.

2022. júl. 10. 20:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Azért számít az a maszk. Normálisabb fajta kell belőle,ami nem elviselhetetlen,ezt azért 2020. óta ki lehetett tapasztalni, nem írtam, de speciel a plexi falat is jó ötletnek tartom kesztyűvel. Egyébként meg én is voltam napi 7-8 órákat maszkban,az oda vissza két órás ingázásról nem is beszélve, szóval tudom, hogy mit jelent maszkot viselni.
2022. júl. 10. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Jelenleg 20 millió aktív covid fertőzött van, ebből 20 millió enyhe és mindössze 37 ezer súlyos! Világszinten!

[link]

Konkrétan nyíltan beszélnek róla, hogy mesterséges vírus és miért engedték ránk.

Amúgy igen, elhiheted, visszatér a maszk, mert az a rabszolga jelkép. Ezen kívül a védettségi érvényességét már QR kód alapján fogják nézni. A következő a digitális azonosító lesz. 2,5+ év covid után is bedőltök ennek a hülyeségnek? Nem látjátok, hogy ez baromira nem az egészségünkről szól?!

2022. júl. 10. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
De minek? Ezentúl, ha az összes következmény 3 hapci, meg 2 orrfújás lesz, akkor arra is korlátozásokat kell bevezetni, ha a nevében előfordul a koronavírus szó? Egyszerűen szánalmas már. Egy csomó dolog van már ami sokkal veszélyesebb, többen halnak bele stb, mégsem foglalkozik vele a kutya sem. Itt meg állandóan ez a korlátozás a téma, holott már egy közepes influenzával sem ér fel a hatása.
2022. júl. 10. 21:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Ebbe ne menjünk bele,csak feltettem egy egyszerű kérdést. Én is látom,amit ti, higyjétek el,de azért akkor is van a covid,az már valóban más kérdés, hogy hogyan jelent meg a semmiből,meg hogy a hatalom és az állambácsi hogyan használja ezt ki.
2022. júl. 10. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor miért teszel fel olyan kérdést, hogy kell-e maszk? Nyílván kell, de nem a vírus ellen, mint ahogy a védettséginek is megvan a maga szerepe.

[link]

2022. júl. 10. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!