Szerintetek visszatér a kötelező maszkviselés az üzletekben és a tömegközlekedési járművekek?
Úgy néz ki hogy a majomhimlő spermával terjed.
A tömegközlekedés tényleg elég gáz, de azért remélem, nem élvez senki arcon a négyes-hatoson, hogy a majomhimlő miatt maszk kelljen...
A covid az más tészta. Szerintem vissza fogják hozni q maszkviselést zárt térben.
Már miért lenne unalmas monológ?
Vissza fog térni a maszk, vagy a Covid vagy a majomhimlő miatt, mert olyan árak lesznek hogy ihaj, és kezdődik megint a Covid hiszti, csak hogy ne a valós problémákkal foglalkozzanak az emberek.
Nem akarlak elkeseríteni, csak nem élsz szatyorban, de ezt csinálják már 12 éve. Mindig van valami ellenség és mindig van akivel/amivel harcolni kell.
4
Nos, maszkot azt bármikor hordhatsz, nincsen megtiltva. Akár ma is felhúzhatod.
Engem különösebben nem érdekelt és most sem érdekel a maszk dolog, mert bemegyek egy boltba, felveszem, kijövök és leveszem. Nagy kaland.
Viszont ne feledkezzünk meg azokról, akik kénytelenek 8-10-12 órában abban a tetvedékben lenniük. Szerinted az mennyire egészséges és normális a tüdődnek, hogy 8 órán keresztül szippantgatod meg a saját kifújt oxigéned, amit ráadásul ez szövetbe zárva teszed meg? Nyilván te les.zarod, mert max 3x felveszed 1 nap összesen 15 percre, de azért aki bent dolgozik, annak ez egy ocsotrány szemétség.
Abba pedig már bele se menjünk, hogy vannak emberek (köztük én is), aki a legelején is ugyanúgy emberek között dolgozott (maszk nélkül), még karanténban lévő embernél is dolgoztunk és 1x sem kaptam el. Más meg még a kormányt is fertőtleníti és már 3x átesett rajta úgy hogy a belét kiköpte. Nem a maszkon múlik.
Engem mint írtam nem érdekel, de például téged kifejezetten beültetnélek egy kasszába egy laza 12 órára maszkban, csak hogy érezd, mennyire jó dolog is abban dolgozni. Garantálom, hogy utána nagyon hamar megváltozna a "jó lenne ha visszatérne a maszk" nézőpontod.
Jelenleg 20 millió aktív covid fertőzött van, ebből 20 millió enyhe és mindössze 37 ezer súlyos! Világszinten!
Konkrétan nyíltan beszélnek róla, hogy mesterséges vírus és miért engedték ránk.
Amúgy igen, elhiheted, visszatér a maszk, mert az a rabszolga jelkép. Ezen kívül a védettségi érvényességét már QR kód alapján fogják nézni. A következő a digitális azonosító lesz. 2,5+ év covid után is bedőltök ennek a hülyeségnek? Nem látjátok, hogy ez baromira nem az egészségünkről szól?!
Akkor miért teszel fel olyan kérdést, hogy kell-e maszk? Nyílván kell, de nem a vírus ellen, mint ahogy a védettséginek is megvan a maga szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!