Szedett valamelyikőtök flectort a terhesség második trimeszterében? Volt valami probléma belőle?
Tudom hogy tilos, és nagyon veszélyes szedni alapból, de iszonyatos fájdalmaim vannak, porckorongsérv miatt, éjjel nappal pihenésre sem szűnő bal láb és keresztcsontfàjdalom... a czeizel intézetet felkerestem ők azt mondták hogy non szteroid gyulladásgátlòt 5-7 napig lehet szedni ha a szakorvos indokoltnak látja, beszéltem a reumatológussal aki azt mondta hogy a második trimeszterben nem lessz gond belőle, a nőgyógyászom is tud róla mondta hogy szedhetem 5-6 napig.
Kérdésem az hogy valamelyikőtök használta így a flectort terhesség alatt? Mit tapasztaltatok?
én egy szem fajdalom csillapitot nem merek be venni mikor szétrobban a fejem a fogfájástol! Nemhogy felctort ?!
Szerintem ha fáj valamid max paracetamol tartalmu gyogyszert vegyél be és aztis csak indokolt esetbe! Keress fel inkb orvost a problémádra .
Végül 7 napig szedtem a flectort, hatott is enyhébb lett tőle a fajdalom, viszont mikor abba hagytam úgyan úgy fájt tovább sajnos. A kisfiamnak hála Istennek nem lett baja tőle. A torna hozott jelentősebb enyhülést. A terhesség végén kiderült hogy porckorongsérv,ami a 34. Hétben kiszakadt. Nem kívánom senkinek hogy ezt át élje, föleg nem terhesség alatt.
Szóval nekem ez volt a tapasztalatom. Ettől függetlenül én sem szívesen szedek be semmilyen gyógyszert. De van az a fájdalom ami már nem tolerálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!