Több mint 4 hónapja tartó hólyaghurut és végbél fájdalom, mit tegyek?
Több mint 4 hónapja kezdődött. Először a soha nem múló vizelési inger, hólyagfájdalom, vizeletvisszamaradási érzés, és belül csípő farok, majd a végbélben nyomó érzés és fájdalom és égő érzés a végbélben. Azóta tart ez az egész.
Voltam már rengeteg vizelet baktériumtenyésztésen, rengeteg vérvételen, rengeteg benyúlós prosztata vizsgálaton, proktológusnál, és több ultrahang vizsgálaton is, meg egy alhasi röntgenen is, illetve ondó és húgycső pcr std tesztjeim is voltak. Orvosok semmit nem találnak, és nem is érdekli őket, nem akarnak foglalkozni vele.
Volt már 5 antibiotikum kúrám amiket felírtak az orvosok, szedtem gyulladásgátlókat, fogyasztok természetes készítményeket (pl tökmagolaj, tőzegáfonya), szedek canephront. Semmi nem használt soha.
Mit tegyek még?? Már elegem van belőle, nem bírom, senki nem tud segíteni, senki nem talál semmit, semmitől nem múlik el, mindig szarul érzem magam, boldogtalan vagyok, a halálon járnak a gondolataim, nem bírom, elegem van.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!