Lehet, hogy a holyaghurut hónapokig nem mulik el? Vissza kellett menni megint az Urológushoz. (38) L
Figyelt kérdés
Már volt hasonlo adtak gyogyszert,de nem mult el .Visszamentem egy másik Urologushoz.Elküldött labodba.2017. nov. 13. 20:15
1/8 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz menj, valószínűleg onnan ered a fertőzés és kombinált hüvelykúp kell. Urológus nem mondta?
2/8 A kérdező kommentje:
Nőgyógyásznál voltam.Megvizsgált azt mindta nem nőgyogy alapon fáj a hasam.Irt ő is fertőzésre,kicsit jobb lett,de megint sok a vizelési inger,vizelet stb.Éjjel is.
2017. nov. 13. 21:49
3/8 anonim válasza:
Nekem tinikoromban hosszú hónapokig nem múlt el, már látszott a vér a vizeletemben. Aztán Heim Pál Kórházba került a dolog, ahol szegény anyuval kiabáltak, hogy milyen anya, hogy nem vitt orvoshoz eddig - még jó, hogy egy köteg leletet fel tudott mutatni. Hiába szedtem gyógyszert, sok nem használt. Nem tudom, hányadik fajta használt végül. A mostani gyógyszerek közül sem használ sajnos bármelyik. Ha 2-3 nap alatt nem múlik el, menj vissza másik gyógyszerért. Ne hagyd magad! Nehogy végül neked is krónikus legyen majd és kialakuljon attól is, ha valaki "hűvösen néz rád"!Rengeteg vizet igyál, akkor nem fog fájni a pisilés (napi 6 liter mehet) és azonnal kezdj el medveszőlő teát inni, ülöfürdőt venni.
4/8 A kérdező kommentje:
Ha kész a vizelettenyésztés,vagy mi az vissza kell vinni az Urologushoz .kiváncsi vagyok mit mond majd.
2017. nov. 16. 08:55
5/8 A kérdező kommentje:
Irt ki gyogyszert.5 napig kell szedni,nagyon nem használ,felirtam naoknta 2o szor megyek pisilni.Néha pár pötty bemegy a bugyiba utána.
2017. nov. 27. 08:04
6/8 anonim válasza:
Nekem 3 éven keresztül volt visszatérő hólyaghurutom. Minden szex után őrjítő fájdalmam volt, annyi vért pisiltem,mint a fene,de egy idő után szexelni se mertem és akkor is kijott. Vizelettenyésztés,nőgyógyászat negatív volt természetesen. Azóta már elterjedt egy hüvelykúp az ilyen honeymoon cysitisre,de mikor én szenvedtem még nem volt. Kapcsolatmegszakítással,szexmegvonással és radikális candida diétával szabadultam meg tőle. Kb.fél évig tartott, talán kicsit tovább. Szóval hacsak nincs kimutatható baktérium a vizeletben,én nőgyógyászhoz mennék,mert simán lehet,hogy hüvely felől gyullad be.
7/8 A kérdező kommentje:
Van 2 féle baci a vizeletben,de nem nagyon hat a gyogyszer.lehet vissza kell mennem az Urológiára.
2017. nov. 28. 12:50
8/8 anonim válasza:
Lehet kevés volt a gyógyszer,amit beszedtél.Tovább kell szedned vagy másfajta kell.Én 2002óta járom az orvosokat és a mai napig nem tudom mitől jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!