Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Húgycsógyulladás vagy sima...

Húgycsógyulladás vagy sima húgyuti fertőzés?

Figyelt kérdés

Tudom, hülyeség, de bevillant, hogy nem is sima felfázásom volt, hanem esetleg húgycsőgyulladás amit akár gonorrhea vagy chlamydia okozhatott. Kb. 4 évvel ezelőtt, amikor még az exemmel voltam együtt, igazából gumibaj csináltuk mindig, de néha-néha betette anélkül, persze csak néhány percre maximum! Azonban egyik este nála aludtam, és emlékszem hogy a ventillátor be volt kapcsolva egész éjjel, ránk irányult én meg bugyi nélkül aludtam, tehát valószínűleg egész éjjel telibe odafújta a hideg levegőt. Aztán hazentem és asszem másnap reggelre az első vizeletem véres volt, fájt a vizelés, fájt az alhasam utána, és nagyon gyakran, konkrétan vagy 10-20 percenként ram jött a vizelesi inger, de ilyenkor jött is valamennyi mindig. Egyből elmentem háziorvoshoz, elmondtam a panaszaim, utána vizelet tesztcsíkkal megnézték és azt hiszem a bilirubin vagy az urobilinogennel volt valami, nem emlékszem,de azok azt hiszem eltérést mutattak. Adott rá egy erősebh antibiotikumot, azt szedtem néhány napig, használt is úgy emlékszem, de utána elkuldott a biztonsag kedveert teljeskoru hasi uh-ra, mert gyanakodott h nehogy a vesemmel legyen a gond. A hasi uh semmi elterest nem mutatott, minden oke volt. Utána maradektalanul meggyogyultam ebbol és azota sem volt ilyesmi problemam, egy felfazas se, semmi. Szerintem eletemben akkor egyszer voltam felfazva.

De most hirtelen elkezdtem beparázni, hogy az lehet h a ventillatortol faztam fel? De ugy tudom azt az E coli okozza legtöbbször, vagy esetleg a partneremtol kaphattam el valami nemi betegseget es az okozta?! Nem tudom az vajon kiderult volna e a haziorvosnal, nem hiszem h felteteleztek rolam ilyesmit, lehettem vagy 17 éves. Meg ugy tudom a chlamydia stb kezelesehez spéci antobiotikum kell, de nekem emez is elmulasztotta a bajom, sőt már másnap se volt véres szerintem, de azt olvastam nagyon nagyon hasonlóak a 2 betegseg tünetei. Meg hát annak azóta csak lett volna más tunete is ha nemi betegség, csak hát már nem is emlékszem többre ennél, na meg elvileg kb 24 oran belul előjönnek ezek a tunetek a hugycsogyulladaskor, és valo igaz hogy kb másnapra jott nekem elő ez, de már akkor 1 éve egyutt lehettem a fiuval, tehat mar elobb is kijohetett volna.

2021. febr. 7. 15:30
 1/2 anonim válasza:
Ne parazz sima felfazas volt. Ha nem az lett volna akkor már előbb is lett volna ilyen problémád. Meg vagy gyógyulva ez a lényeg. Felesleges ilyenen stresszelni. Ne aggódj az orvos észrevette volna ha nem az. Nyugi
2021. febr. 13. 23:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igazad van, már 3 éve történt, csak amiatt paráztam, hogy csupán sima háziorvos vizsgált,nem spéci doki.
2021. febr. 14. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!