Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi értelme van a kötelező...

Mi értelme van a kötelező rákszűréseknek, ha az orvostudomány amúgy sem tudja gyógyítani magát a rákot?

Figyelt kérdés

2022. jún. 3. 13:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
21 evesen is lehetek rákos, bár ne legyek. A rák nem válogat életkor között, és nyugodtabb vagyok ha tudom hogy semmi bajom
2022. aug. 8. 11:27
 22/30 anonim ***** válasza:
58%
Ebben a korban az esély kimutathatatlanul kicsi...
2022. aug. 8. 12:35
 23/30 Kólauborkával ***** válasza:
40%
Nekem 2 osztálytársam is volt rákos középsuliban, valamint általánosban agyvérzèses is volt, szóval hagyjuk ezt a “nem jellemzö” meg “alig van rá esély”…mindenki akkor vizsgálja magát, ha szeretné…
2022. aug. 8. 13:30
 24/30 anonim ***** válasza:
Igen, köszi!:) én csak örülök neki ha nincs semmi bajom, jobban zavarna ha nem mennek el vizsgálatokra😄 ettől függetlenül van életem és nem azon gondolkozom naponta hogy mi lehet a bajom, a neten meg régóta nem olvasok semmmit arról ha panaszom van, így teljesen nyugodt életet élek:)
2022. aug. 8. 20:47
 25/30 anonim ***** válasza:
Ma már sokan túlélik, a Kékgolyóban van egy fal, hogy a volt betegeink, a gyerekeikkel, akik a betegségek után születtek.
2023. júl. 29. 17:35
 26/30 anonim ***** válasza:
én 29 éve lettem az, sok kemót, sugárkezelést kaptam, és a lépemet a daganat miatt ki kellett műteni, ez volt 14 éve.
2023. júl. 29. 17:37
 27/30 anonim ***** válasza:

26

Biztosan van, akin segít, de a többségen sajnos nem.

2023. júl. 29. 20:06
 28/30 anonim ***** válasza:

Az egészség a sajat felelősségünk is!

Tudják gyogyítani a rákot!

De ha nem mész szüresre akkor ne csodálkozz. Egyébkent is tudni kell magunkról. Lehet évente vizelet vérvetelre menni és kell. Es a prevenció. Stresszmentesen élni, helyesen enni. Addig menni amig ez nem sikerül. De azért kell az információ a betegségről, ha mégis beüt valahol akkor mit kell tenni. Hogyan kell hozzáfogni.. Én túl vagyok rajta, nagyon komoly fajtán. De minden kavicsot megmozgattam. Mindenkit meghallgattam, es azóta is követem a friss infókat. Csak ugy sikerülhet ha valaki nyitott arra hogy meggyógyuljon!

2023. júl. 29. 21:30
 29/30 anonim ***** válasza:

28

Én 0 %-ban vagyok egészségtudatos. Nem iszom, nem dohányzom (nem az egészség miatt, hanem, mert egyszerűen nem kívánom...)nem étkezek túl egészségtelenül, és kb. ennyi. A felnőtt életemben nem voltam még laborban (nem vagyok már mai gyerek), orvosnál 25+ éve. Örülök neki. Úgy érzem, ha elmennék, kapásból találnának pár dolgot. Inkább nem megyek. Addig vagyok nyugodt. Plusz nem bírom az orvosi, kórházi légkört, a kellemetlen vizsgálatokat.

Mindezt azért írom, hogy megerősítsem a kérdezőt.

A felgyógyulásodnak szívből örülök. Én nem lennék rá képes.

2023. júl. 29. 22:06
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseriteni. Sajnos fog jönni. Neked is megvan a tégla. Nem fogod elkerülni te sem. Nem biztos hogy elsőre rák. Ha nem foglalkozol magaddal akkor meglepetés lesz, bármi is jön. Akkor fogsz kapkodni fűhöz fához. Kerdezz meg egy olyat aki túl van rajta, hogy erdemes e foglalkozni magaddal? Az egészseg korona az ember fejen, de csak a beteg ember láthatja azt! De en jo egészséget kivanok neked!

2023. júl. 29. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!