Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi értelme van a kötelező...

Mi értelme van a kötelező rákszűréseknek, ha az orvostudomány amúgy sem tudja gyógyítani magát a rákot?

Figyelt kérdés

2022. jún. 3. 13:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
A 8-asnak sajnos igaza van. Borgyogyaszhoz nem lehet bejutni! 3 honapra kaptam idopontot. Eloszor: telefont nem veszik fel. Ha igen, haritanak. Nagy nehezen lesz idopont; addigra vagy elmulik, vagy elmesz maganba/ ez a cel, mert szep fizetest kapnak most mar az orvosok, s rajottek, hogy nem kell megszakadni a munkaban..... haziorvosokrol, rendelointezeti orvosokrol beszelek. Tehat nem surgossegi, klinikai.... stb./ Szegyen a hozzaallasuk. Ha bejutsz, akkor 10 oerc alatt lerendez. Empatia, odafigyeles zero.
2022. jún. 4. 06:15
 12/30 anonim ***** válasza:

Mind amellett hogy teljesen egyetrétek veled abban hogy ez így nem jó, és valamit kezdeni kellene a helyzettel, a másik oldalról is érdemes megnézni ezt a helyzetet.

Nagyon nagyon kevesen vannak az orvosok, és rengeteg a beteg. Ha rendesen elbeszélgetsz a beteggel, megvizsgálod alaposan, akkor idegbajt kapnak kint a többiek hogy mit tökölsz ennyit vele, és egy rendelés alatt megnézve mondjuk félóránként 1-et akkor pisi/kaja szünet minden nélkül a 8 óra alatt 16 betegre jut idő, maximum húszra. Az eddigi várólisták úgy megnyúlnak hogy már 2 év múlvára se kapsz időpontot.

Vagy úgy csináljuk mint most, pörgetni próbálom, egy betegre 5-10 perc, és akkor 8 óra alatt megnézek 40 beteget, mert a 10 perces felületes vizsgálat is több mintha nem látta volna senki (szerintem így van) akkor meg azt mondják hogy borazstó hozzállás, felületesen dolgoznak.

Sehogy nem jó, bármit csinálsz te vagy a hibás orvosként.

A hozzállásról meg annyit hogy nekünk se jó ez a pörgetés, nem szakami, és kiégünk benne, ez sokszor magyarázat a stílusra, nem jól van így szerintem se, de ez emberi, ezzel jár, néha mindenkinek elszakad a cérna, mert szerintünk se így kellene ennek lennie.

Azzal meg nem tudunk mit kezdeni hogy kevesen vagyunk, mert a megemelt fieztésekkel is csak az 55%!át kapjuk mint a szomszéd országban Ausztirában, messzebb még többet, és a körülmények is fényévekkel jobbak., nyilván akinek fontos a pénz már nincs itt.

2022. jún. 4. 09:02
 13/30 anonim ***** válasza:
Igen, persze, ertem. DE te ORVOS vagy. Nem arrol van szo, ha elszakad a cerna, akkor osszetirsz egy alkatreszt! Valaki meghalhat. Oszinten nem is a fiatal generacios orvosokkal van a gond/ en igy gondolom/ a halapenzes generacio vegzi/ termeszetesen nem mindenki/ lelkiismeret nelkul a munkajat. A fiatalabbak probaljak rendbehozni, nem mindig lehet. A legbotranyosabb szerintem: borgyogyaszat, fogaszat, nogyogyaszat.
2022. jún. 4. 09:49
 14/30 anonim ***** válasza:
15%

Akik szidják az orvosokat, javaslom, hogy ne vegyék igénybe a gyógyítást, forduljanak jósnőkhöz meg nyócelemis természetgyógyászokhoz...

Nevetséges, hogy egyedi példákból extrapolálnak a teljes rendszerre...

Minden példa EGYEDI. Nem lehet belőle általánosítani.

(nem vagyok orvos)

2022. jún. 4. 11:45
 15/30 anonim ***** válasza:
19%

Mar egy páran leirtak hogy az az értelme hogy minél hamarabb ismerjék fel. Én minden évben elmegyek vérvételre, nogyogyaszhoz, borgyogyaszhoz, fogorvoshoz. Az egyetlen probléma hogy én magánhoz járok és ha az ember jót akar magának maganhoz fog menni, és sajnos sok ember nem engedheti ezt meg magának, állami orvosokkal meg sokat ne várjon az ember....(tisztelet a kivételnek)

Az a baj, hogy az orvosok is csak kísérleteznek, a betegen ugyanis ők sem tudják meg pontosan a rák ellenszerét, vagy bejon vagy nem. És ez nagyon szomorú.

Ismerősömet félre diagnosztizalta az orvos, volt hogy 1 hónapig vérzett a menstruacioja közben, nőgyógyász azt mondta neki, hogy csak mioma, jóindulatú. Aha. Kiderult, hogy csontrakos. Annyira atterjedt már minden szervere hogy se kemot se sugar kezeleset nem kaphatott. Nagyon sok mindent megprobaltak erte, Svájcba vitték volna rakkutato kórházba de sajnos már annyira rosszul volt hogy szállítani se lehetett.

Ez a szörnyű. Hogy az orvosok se tudják sokszor, mondanak mindent, de sokszor a beteg miattuk hal bele, ugyanis ha már akkor elkuldi kórházba hogy ez nem normális, lehet még a mai napig is élne. Így sajnos 2 hónap alatt meghalt...

2022. jún. 18. 17:06
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az egyik legszörnyűbb félelmem, hogy én, vagy bármelyik családtagom ebben a fosadék országban lesz beteg, és itt kel
2022. jún. 24. 10:28
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
De tudja!! A korai felismerés az egyik. De pl a 2 eves szüres az keves szerintem. En sürübben megyek magam, ha kell fizetek erte
2022. aug. 7. 23:44
 18/30 anonim ***** válasza:

17

Mégis, milyes sűrűen kellene járni és hová???

2022. aug. 8. 10:13
 19/30 anonim ***** válasza:
20%

En is évente járok, borgyogyaszhoz, fogorvoshoz, nőgyógyászhoz, szemeszhez, vérvételre. Mammografian meg nem voltam 21 evesen.

Bárhova lehet menni, de leginkább maganorvos.

2022. aug. 8. 10:36
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk 21 évesen még pont semmi szükség egyik említettre sem. Ez hipochondria.
2022. aug. 8. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!