Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan dolgoznatok fel egy...

Hogyan dolgoznatok fel egy rosszindulatu daganat diagnozisat?

Figyelt kérdés
Egeszseges taplalkozas, rendszeres mozgas. Jo stresszturo kepesseg/ lehet hogy megse/ semmi csaladi kortortenet.Beutott. Nullan vagyok. Mozdulni nincs erom. Ha tulelem akkor orokke rettegni fogok majd? Nincs tomott fogam. Nathas ovodaban voltam utoljara 50 eve. Nagyon szeretnek olyanoktol valaszt kapni, akik maguk is atestek ezen. Ez valoban a foldi pokol.
2022. jún. 2. 15:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es. Igen! Mindenki irta hogy mennyit fejlodott az onkologia..

Ezert gondoltam , hogy biztosan van mas megoldas. Nem az mint 50 evvel ezelott.Amugy van. Csak nem itthon. ISZONYU penzbe kerul, nem tamogatja semmi. Lehkozelebb Munchenben es Milanoban van.Nagyon nehezen fogadtam el a Tenyeket. Ha 25 eves lennek akkor maskeppen kezeltek volna. Nekem ez volt felfoghatatlan. Jobbulast a rokonodnak. Immunsejtes se mukodhet nala?

2022. júl. 22. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!