Bőr alatti keményes csomó ami 6 éve megvan lehet rosszindulatú daganat?
Figyelt kérdés
A bal combom külső részén a bőröm alatt található egy babszem alakú( kB 1,5 cm.) csomó.Külsőre nem észrevehető. Tapintásra sima felületü nem fáj, nem érzékeny, nem okoz semmilyen tünetet. Ugyan úgy jobb combom belső részén is található 1 ilyen ez kissebb(kB 1 cm.). Ezeket 6 éve észleltem először akkor kisebbek voltak.(akkor ismerősök mondták ártalmatlan zsírcsomó) Csak Most vettem észre a növekedést. 6 év alatt kB. fél centit nőhettek.
Most beparáztam!
Sajnos dokihoz 2 hét múlva tudok menni munkám miatt.
Azoktól kérdeznék akik valamennyire járatosak a témában.
Van rá esély hogy ez rosszindulatú daganat?
Vagy ártalmatlan zsírcsomó?
2022. jan. 1. 16:48
1/4 anonim válasza:
Valószínű csak zsírcsomó, nyugi :) azért nézesd meg dokival is hogy megnyugodj és biztosat tudj!
2/4 anonim válasza:
6 evig sose jutott eszedbe orvosnak megmutatni??
3/4 anonim válasza:
Szerintem is zsírcsomó de inkább nézesd meg az a biztos
4/4 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Mit mondott a doki? Hogy vannak a csomoid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!