Hogyan dolgoznatok fel egy rosszindulatu daganat diagnozisat?
Úr isten, nagyon-nagyon sajnálom.
azt én inkább nem írom le hogy mit csinálnék mivel ez az egyik legnagyobb félelmem de neked hatalmas nagy kitartást és sok sok erőt kívánok, főleg ha van kikért végigcsinálni! Az élet sajnos igazságtalan.
Én csak részben vagyok érintett.
Eü-s vagyok és emiatt sok daganatos beteggel talalkoztam. Kollégáim hozzátartozójai között is akadt daganatos(ráadásul az egyiknél garantált a rövid időn belüli halál).
Nem tudom, hogy dolgoztak fel ezt, mert nekem pl az édesanyámnak olyan emlődaganata volt/van, ami a legjobb prognózisú. Tőle csak betegebb ember van kb.
Szóval attól, hogy van egy daganatod, az még nem feltétlenül jelent halálos iteletet. A típusa rengeteget számít(erről meg nem írtál, úgyhogy altalanossagban tudok nyilatkozni). Ha időben kiderül, elfogadod a kezelést, azzal már sokat tettél magadért.
Vannak amúgy onkopszichologusok akik segitenek ezen atlendulni, illetve amit még ki lehet próbálni az a Simonton tréning.
Illetve nem tudni milyen életet éltél, azon kívül, hogy torekedtel az egészséges eletmodra, de lehet lélekben nem azt csinálod amit igazán szeretnél és ez egy intő jel.
Tul vagyok a muteten. Olyan gyenge vagyok mint a harmat. Konyorogtem a sugarert hogy elkeruljem a mutetet. Ki lett jelentve: csak mutet vagy halal. Ez is olyan nagyon empatikus volt. Most mutet utan......arra nem akarok kiterni, hogy ezt hogy eltem, elem..... Most megis szuksegesnek itelik utokezekesnek a sugarat. Na most vagyok teljesen elveszve. Gondoltam, hogy visszautasitom, de nagyon hulyenek neztek. Ugy ereztem magam mint a TV tavgyogyitasaban.
.ha meg akar gyogyulni.....rengeteg remtortenetet lehet olvasni. Mondjuk itt volt egy zsenialis valaszolo/ azt irta, hogy a sikereknek orul mindenki ..... nem ir tola.A negativumokat meg posztoljak mindemhova. Nagyon orulnek barmilyen tapasztalatnak. Meg valami; nem vagyok hisztis versenyszetuen sportoltam. Szoval amit mondtak, hogy 3 het mulva emlekezni se fogok ra
..
Hat az NEM igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!