Refluxosok ti mivel veszitek be az étrendkiegészítőket/gyógyszereket,hogy ne bántsa a gyomrotokat? Tudnátok gluténmentes tippeket adni?
Nagyon humoros ilyet olvasni,főleg mikor az ember beteg.
4es köszönöm,és igen az utána jövő tüneteteket szeretném csökkenteni.
Milyen gyógyszereket kell szedned? Illetve a refluxra szedsz gyógyszert?
Én szedtem eléggé savasító gyógyszereket, viszont a reflux gyógyszerem miatt nem okozott problémát.
Esetleg annyit lehet javasolni, hogy a gyógyszereket ne üres gyomorra vedd be.
engem is érdekelne, milyen gyógyszerekról van szó, mert csak azért is, mert nálam a savlekötők nem értek semmit.
glutén- és tejérzékeny vagyok, illetve élesztőre is pozitív lett a teszt anno. ha rosszabbul vagyok, C-vitamint sem tud szedni, mert irritálja a gyomrom. egy csomó tea detto.
nem tudom, vársz-e étrendtippeket, de nekem az vált be, ha nem eszek olyan ételeket, amiket nem szabad, és próbálom a húsfogyasztást sem túlzásba vinni. gyümölcsöt csak ritkán tudok enni.
köles- és rizszsalátát szoktam csinálni, sütünk krumplis lepényt, és puffasztott rizst is eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!