Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Evés után 2-3 órával székletem...

Evés után 2-3 órával székletem van. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Orvosi utasításra vékonybél sorvadás miatt glutén-laktózmentesen kell ennem. A hasmenésem elmúlt, helyette normális székletem van, de naponta akár 3x is.

Reggel szokott nagyon rossz lenni, mert busszal utazom 1 órát és alig bírom ki. Nagy mennyiségű szokott lenni.

2020. okt. 25. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Gyors az anyagcsered, nem kell aggodni, nincs semmi bajod.

Reggel probalj meg otthon vecezni, akkor nem lehet baj. En ugyan nő vagyok, de aterzem milyen lehet egyebkent, mert en is neha ugy erkezem meg munkaba, hogy egybol a toalett fele veszem az iranyt, mert utkozben nagyon ramjon a kakilas...

2020. okt. 25. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahol bevétel van, ott kiadásnak is lennie kell.
2020. okt. 25. 19:39
 3/12 A kérdező kommentje:
De ennyire? Lassan már a WC irányítja az életem. Lehet hogy nagyon ráparázok az is baj. Én is nő vagyok.
2020. okt. 25. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:

1es vagyok:

Siman lehet attol, hogy rastresszelsz. Az en esetemben inkabb az van hogy reggel ebredes utan meg nem indul be a szervezetem es en is utazom egy 40 percet, es bizony elofordul, hogy kozben jon ram az inger.

Kavezol reggel esetleg? Mert attol is rad johet a kakilas.

2020. okt. 25. 19:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem kávézó. Csak ha beérek. Amikor itthon leszek majd próbálom minnél tovább visszatartani. Hátha megszokom hogy nincs egyből wc
2020. okt. 25. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Az is egy megoldas... Bar nem tudom mennyire hatasos, nekem nem igazan valt be, en is probalkoztam vele.
2020. okt. 25. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
a segglyukad nem fog örülni neki főleg az aranyerek nem. De inkább mint h visszatartsd....ha menni kell menj el ne parázz rá
2020. okt. 25. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyszeru a dolog, bemesz a buszut utan a munkaba/egyetemre/suliba ahova eppen jarsz, magadra zarod a wc ajtot es kirakod azt a nagy mennyiseget a wc-be. Kitorlod a feneker es folytatod tovabb a napot, nem kell ezt tulaggodni.
2020. okt. 25. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Aranyere nem lesz azert meg ettol de valoban rogton menj el es ne tartsd vissza.
2020. okt. 25. 21:11
 10/12 anonim ***** válasza:
aranyere nem lesz mert van :) minden embenek van méghozzá 3 db. De több sz@rás több tágulás, szóval ezúttal nem sikerült az érvelés. Üdv proktolúgus mester.
2020. okt. 26. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!