Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Napi 2-3 órákat alszok mostaná...

Napi 2-3 órákat alszok mostanában, mert képtelen vagyok elaludni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a szemem már. Meg érzem, hogy ez túl kevés. De hiába fekszek nem bírok elaludni.

És most meg megyek dolgozni, 10km biciklivel oda és vissza is. Plussz 10 óra állás mellette 10-8ig.

2022. máj. 31. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért nem busszal mész akkor?
2022. máj. 31. 10:49
 2/11 anonim ***** válasza:

De miért vagy képtelen aludni? Csak kell lennie valami okának. Mi miatt stresszelsz ennyire?

Én beszélnék a háziorvosommal, rövid távon megoldás lehet altatót szedni, de ez csak tüneti kezelés. De most az is több, mint a semmi.

2022. máj. 31. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Az alvászavarnak mindig oka van. Ezt kell megtalálni és kezelni.
2022. máj. 31. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt fél órával már ne telefonozz, ne nézz monitort. Eseteleg szehetnél valami gyógynövényes alvássegítő cuccot. Az is jó, ha valami nyugtató zenét kapcsolsz be, és figyelsz a légzésedre pár percig.
2022. máj. 31. 11:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Mert 8 után nincs busz.

Háziorvosom nem ír fel altatót mert nem szedhetek fiatalon, mert mindog egyre több kell majd. És ezért nem küld tovább, se ideg se pszichológus.

Hát nem tudom, szerintem inkább valami rejtett stressz vagy nem tudom. Talán az az oka, hogy félek az élettől, mivel most kezdek bele. Mert eddig iskolába jártam.

Talán ez lehet az oka az alvás zavaromnak is. :(

2022. máj. 31. 11:01
 6/11 anonim ***** válasza:
kamu
2022. máj. 31. 11:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Valószínű kamu. Tényleg ennyire ostoba vagy? Mi ezen kamu?
2022. máj. 31. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:
A területileg illetékes SZTK-ban fordulj a pszichiáterhez. Ő írhat fel gyógyszert, és nem kell hozzá háziorvosi beutaló. Viszont időpontot nem gyorsan adnak, ezért kérjél minél hamarabb.
2022. máj. 31. 13:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Ilyenkor még hívható? Vagy már csak holnap próbáljam meg?
2022. máj. 31. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:
orvos ilyet nem mondana , hogy nem küld tovább pszichológushoz vagy további kivizsgálásra..
2022. jún. 1. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!