Napi 2-3 órákat alszok mostanában, mert képtelen vagyok elaludni. Mit csináljak?
Nagyon fáj a szemem már. Meg érzem, hogy ez túl kevés. De hiába fekszek nem bírok elaludni.
És most meg megyek dolgozni, 10km biciklivel oda és vissza is. Plussz 10 óra állás mellette 10-8ig.
De miért vagy képtelen aludni? Csak kell lennie valami okának. Mi miatt stresszelsz ennyire?
Én beszélnék a háziorvosommal, rövid távon megoldás lehet altatót szedni, de ez csak tüneti kezelés. De most az is több, mint a semmi.
Mert 8 után nincs busz.
Háziorvosom nem ír fel altatót mert nem szedhetek fiatalon, mert mindog egyre több kell majd. És ezért nem küld tovább, se ideg se pszichológus.
Hát nem tudom, szerintem inkább valami rejtett stressz vagy nem tudom. Talán az az oka, hogy félek az élettől, mivel most kezdek bele. Mert eddig iskolába jártam.
Talán ez lehet az oka az alvás zavaromnak is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!