UH-talaltak egy 17mm vesekovet. Kehelyko. Azt mondtak, hogy ne aggodjak ez nem tud beszorulni. Megis parazok. Panaszt nem okoz. Iszok eleget. Hogyan lehet kezelni?
Nem történt semmi.
Sok sikert és csak rámenősen és akár egy picit füllentve a fájdalom mértékéről szükség esetén, mert ez is a pénzről szól sok dokinál-tisztelet kivételeknek!, hiszen nagyobb baj a betegnél, több pénz a kezeléséért.
Azóta mi lett, zúztak?
Engem igen, és ha csak nem az életem fog függeni tőle, soha többet nem akarom. De még akkor is meggondolom. Nagyon sovány vagyok, semmit nem ért a faros injekció, olyan fájdalmat éltem át, hogy a legerősebb vesegörcs is kellemesebb volt. Pedig az is bőven túl van a határon. Aki csinálta, egy hentes volt kb. Borzalmas volt, utána egy óráig sírtam, nem tudtam senkivel beszélni, csak reszkettem.
Ami vicces: nem ez az első zúzásom, de először intravénásan kábítva voltam, semmilyen rossz élmény nem maradt, aznap elment a kő. Most pedig ráadásul semmi sem jött ki.
A 17mm nagyon nagy. Nem tudom, ki mondta, hogy ez még kijön. Lehet, hogy a helyedben műtétet választanék. Az eswl is rongálja a vesét. De ha elindul a 17mm 3 darabban még akkor sincs életbiztosításod. Nem tudod milyen kő? Sok visszatérő veseköves azt mondja, inkább műtétet kér, nem zúzást. Eddig én sem értettem miért.
Nem akarlak megijeszteni, de gondold át a zúzást.
Elég borzasztóan hangzik..és júniusban nem vettek ki követ?
Lentről vezetik be és bent törik össze?
Arról láttam videókat a youtubeon, egészen meggyőző volt. Remélem hogy sikeres lesz. Ha lehet tudni, milyen kő, érdemes lenne valamit szedni rá, hátha lefarag belőle valamennyit. Gyulladás nincs?
Kitartást!
Ez is mind magyarországon volt?
Nem tudom mi történt az emberekkel..azt sem tudom kinek lehet jelenteni őket. Papíron 4 napig voltam kórhazban, amire gondolom felvették a pénzt. A valóságban reggel bementem és d.u.már kidobtak. A nővér. Nem akarta engedni hogy megegyem az ebédet mert haza akarták vinni. Mindenféle hülye indokot felhozott, hogy amíg véres a vizelet nem szabad enni. Aztan azt mondta mikor látta h nem tágítok h menjek már haza, nincs jobb dolgom? Van akinek 3 napig véres addig akarok itt ülni a padon?
Végül azt mondtam nem érdekel, és megettem mivel reggel reggel 5-kor indultam otthonról és már d.u.5 volt..
Hogy lehetnek ilyenek!? És veled is amit csináltak..csak sajnos nincs bizonyíték sem ellenük és mindent ki tudnának magyarázni és ami a legrosszabb hogy az ember néha rájuk szorul. Ha elmegyek az országból teszek róla hogy egy s más kitudódjon.
Nincs bennük emberség, könyörület, hit, semmi. Akiben meg van, az megőrül köztük.
A kórház is a maffiáról szól mostmár. Hogy lehet lopni csalni harácsolni. Arról nem is beszélve, hogy hány olyan vizsgálatot írnak fel amit nem végeztek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!