Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » UH-talaltak egy 17mm vesekovet...

UH-talaltak egy 17mm vesekovet. Kehelyko. Azt mondtak, hogy ne aggodjak ez nem tud beszorulni. Megis parazok. Panaszt nem okoz. Iszok eleget. Hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Sok folyadekot iszok /3 liter/mindennap. 3 ev alatt alakult ki. Az elozo ultrahangon nincs semmi nyoma.

2022. máj. 19. 11:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem akartam tolakodo lenni. Jovo heten nekimegyek az ugynek! Ez nagy dolog nalam mert okleveles halogato vagyok. Pato Pal modra.
2022. jún. 11. 21:27
 12/19 anonim válasza:

Nem történt semmi.

Sok sikert és csak rámenősen és akár egy picit füllentve a fájdalom mértékéről szükség esetén, mert ez is a pénzről szól sok dokinál-tisztelet kivételeknek!, hiszen nagyobb baj a betegnél, több pénz a kezeléséért.

2022. jún. 11. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Azóta mi lett, zúztak?

Engem igen, és ha csak nem az életem fog függeni tőle, soha többet nem akarom. De még akkor is meggondolom. Nagyon sovány vagyok, semmit nem ért a faros injekció, olyan fájdalmat éltem át, hogy a legerősebb vesegörcs is kellemesebb volt. Pedig az is bőven túl van a határon. Aki csinálta, egy hentes volt kb. Borzalmas volt, utána egy óráig sírtam, nem tudtam senkivel beszélni, csak reszkettem.

Ami vicces: nem ez az első zúzásom, de először intravénásan kábítva voltam, semmilyen rossz élmény nem maradt, aznap elment a kő. Most pedig ráadásul semmi sem jött ki.

A 17mm nagyon nagy. Nem tudom, ki mondta, hogy ez még kijön. Lehet, hogy a helyedben műtétet választanék. Az eswl is rongálja a vesét. De ha elindul a 17mm 3 darabban még akkor sincs életbiztosításod. Nem tudod milyen kő? Sok visszatérő veseköves azt mondja, inkább műtétet kér, nem zúzást. Eddig én sem értettem miért.

Nem akarlak megijeszteni, de gondold át a zúzást.

2022. okt. 23. 22:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Huuu! Sajnalom 13-as!Decemberre kaptam idopontot. Alulrol. En akartam, mert tul vagyok egy masik muteten / laparoszkopiaval. Meg mindig nem vagyok teljesen jol. Juniusmban volt a mutet! Azt mondtak: 3 het es elfelejtem. Aha. Most beperaztam. 2 hete hasi UH 13 mm mutatott.
2022. okt. 24. 06:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Elég borzasztóan hangzik..és júniusban nem vettek ki követ?

Lentről vezetik be és bent törik össze?

Arról láttam videókat a youtubeon, egészen meggyőző volt. Remélem hogy sikeres lesz. Ha lehet tudni, milyen kő, érdemes lenne valamit szedni rá, hátha lefarag belőle valamennyit. Gyulladás nincs?

Kitartást!

2022. okt. 24. 12:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Igem. Alulrol. Lehet, hogy a sok C vitamintol alakult ki. Az mas jellegu mutet volt, de nem volt jo elmeny. Nem vagyok ostoba, tudom, hogy nem szorakozas a mutet. Hibaztak eleg durvan, a noverek okleveles barmok voltak. Szoval: a nagypapam mindig mondta, hogy korhazba ne kerulj. Lokdostek, kuldtek mindenhova , s nem voltam jol. A novereken azota is agyalok, hogy szolni kell a nagyfonoknek! Nem vagyok jelentgetos. Szamtalan peldat tudnek: 1 kimagaslo: 3 napja nem aludtam, kertem meg altatot....n em lehet volt a valasz. Valahogy elaludtam. Arra ebredek, hogy az ejszakas felebreszt: latom, hogy megis elaludtam. Kihuztak az infuziot amibe fajdalomcsillapito is volt, a felenel. Mondtam, hogy faj a seb.....vegyek be Alhopyrint volt a valasz.
2022. okt. 24. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez is mind magyarországon volt?

Nem tudom mi történt az emberekkel..azt sem tudom kinek lehet jelenteni őket. Papíron 4 napig voltam kórhazban, amire gondolom felvették a pénzt. A valóságban reggel bementem és d.u.már kidobtak. A nővér. Nem akarta engedni hogy megegyem az ebédet mert haza akarták vinni. Mindenféle hülye indokot felhozott, hogy amíg véres a vizelet nem szabad enni. Aztan azt mondta mikor látta h nem tágítok h menjek már haza, nincs jobb dolgom? Van akinek 3 napig véres addig akarok itt ülni a padon?

Végül azt mondtam nem érdekel, és megettem mivel reggel reggel 5-kor indultam otthonról és már d.u.5 volt..

Hogy lehetnek ilyenek!? És veled is amit csináltak..csak sajnos nincs bizonyíték sem ellenük és mindent ki tudnának magyarázni és ami a legrosszabb hogy az ember néha rájuk szorul. Ha elmegyek az országból teszek róla hogy egy s más kitudódjon.

Nincs bennük emberség, könyörület, hit, semmi. Akiben meg van, az megőrül köztük.

A kórház is a maffiáról szól mostmár. Hogy lehet lopni csalni harácsolni. Arról nem is beszélve, hogy hány olyan vizsgálatot írnak fel amit nem végeztek el.

2022. okt. 24. 22:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Ha esetleg nem volt ertheto: a nover azert ebresztett, hogy bizonyitsa: megis tudok aludni! Algopyrinem nem volt. Lehet, hogy mutet utan nem is eleg!
2022. okt. 25. 06:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Öhm, bocs, de te most mire válaszoltál?
2022. okt. 25. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!