Nagyon fáj a hasam. Olyan mint ha beszorulna levegő. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Ma nagyon elkezdet fájni a hasam.Olyan érzés mint ha beszorulna a levegő.És rosszul szoktam lenni.(úgy rosszul,hogy rossz a közérzetem,néha fáj a fejem,néha szédülök)Mitől van ez?
Nem menstruálok.
12/L
2010. ápr. 20. 18:17
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és volt olyan a izém nagyon fájt.Ez mitől van?
2010. ápr. 20. 18:19
2/10 A kérdező kommentje:
*az
2010. ápr. 20. 18:19
3/10 anonim válasza:
Attól függ, hol fáj a hasad. Ha kb. a beleidnél, akkor hamarosan (valószínüleg) meg fog jönni a menstruációd.
4/10 anonim válasza:
Ja, és mióta tart ez?
Előző voltam
5/10 anonim válasza:
"Ja és volt olyan a izém nagyon fájt" itt mit jelent az ize, es ha egy kicsit konkretabban leirnad hol faj, a hasad a gyomrod, vagy az alhasad? nem mindegy am, ha a a fejed is faj, lehet epetel, lehet az is hogy valami kaja allergiad van, vagy csak felfujodsz valamitol, vagy keszul a szervezeted arra hogy esetleg megjojjon. kicsit pontosabb leirassal konyebb lenne
6/10 A kérdező kommentje:
Az izém az a lent a nemi szervem a puncim.És ahol fáj a hasam középen fáj.Ma óta tart a fájás.
2010. ápr. 20. 18:43
7/10 A kérdező kommentje:
Ja és volt mikor az alhasam fájt nagyon felfúvódtam.Ez mitől van?
2010. ápr. 20. 18:50
8/10 anonim válasza:
ok, igy mar vilagosabb valamivel:) ha az alhasad faj, az biza lehet hogy keszulodik a szervezeted hogy nagy lany legyel, de lehet hogy szimplan rosszat ettel. de igy mar azert konnyebb volt valami ertelmesebbet valaszolni, hogy konkretabban korbeirtad. ha meg sokaig faj, akkor nem art ha elmesz dokihoz, ha 1-2 heten belul nem mulik el.
9/10 anonim válasza:
Jó, hogy írtad, hogy a puncidról van szó, mert fogalmam sem volt, hogy mi az az "izé" amikor a kérdést olvastam. De csak annyit tudok mondani, hogy menj orvoshoz. Még azt nem értem, mi volt a punciddal?
10/10 anonim válasza:
Azt nem értem, miért nem merted a kérdésben leírni, hogy a puncid fájt? A punci nem csúnya szó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!