Diverticulosis sigmae hogyan kezelheto?
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 10:58
11/13 anonim válasza:
Sziasztok. Augusztusban megyek gasztrora, bal alhasi fájdalom miatt, ami szakaszosan hol elmúlik, hol visszajön. Esetleg nektek más tünetetek volt a fájdalmon kívül?
12/13 A kérdező kommentje:
Szia! Hosszu lesz, ha nem erdekel, nem bantodom meg. Szoval: engem a gasztron mar a takarito is vizsgalt! Eltiltottak mindentol! Kilonyi gyogyszert adtak, semmi nem hasznalt! A kis dudorodasokrol senki nem beszelt. En se tudtam rola. Volt ez a tompa fajdalom, de nem volt elviselhetetlen, s fajt mashol is. Kinek nem? Aztan beutott a...... mentem MR-te CT-re es ott cdodaszepen latszottak. Kovetkezett komoly mutet mas okbol: ahol nem ettem 4 napig, csak infuziom volt, hogy ne szaradjak ki meg antibiotikum. Az emberek oriasi hanyadanak van a fejlett vilagban. Ok: mozgasszegeny eletmod es a sok szemet amit eszunk. Keleten: sok vegetarianus gyalogjaro ember sokkal kevesebb van, meg nem is mennek olyan gyakran orvoshoz. Amugy a legtobben leelik ezzel az eketuket ....nem is tudnak rola. Alskitottam az etkezesemen s igyekszem urra lenni a lustasagomon.. Olvastam hogy a Covid dobott rajta. Nem tudom, hogy igaz-e? Elkepzelheto meg tobb ocska kaja, meg tobb tedpedes. Allitolag a tulzasba vitt vitamin es etrendkiegeszito se jo ....fogalmam nincs ilyeneket nem fogyasztok s a megterhelo edzesek sem. Rengeteg sulyemelonek, eroemelonek van. A folyadek nagyon fontos! Nem jo a szorulas/ erolkodni kell / es a hasmenes se, mert bekerul a szeklet a bugyorba nem tud kiurulni es begyullad! MRI, CT csodasan mutatja. A hasi UH nekem semmi nem latszott! Kerulni kell az apromagokat is! A dinnyet szorostul magostul eszem, most piszkalgatom. Sok sikert a gasztrohoz, remelem nem lesz semmi komoly!
2022. júl. 26. 15:09
13/13 A kérdező kommentje:
Ebbol a hosszu tortenetbol a lenyeg! A gssztro egy lutri. Az en tapasztalatom nem volt pozitiv. Nehez terulet, sotetben tapigatoznak. Ha nem a kedvenc tukrozeseiket csinaltak volna, hanem MRI vagy CT ...... akkor hamarabb kiderul. 1 evig tartott a gyotrodes. A nekem valaszolo: 1 3 5-nek beigazolodott minden szava. Ezuton is koszonom, hogy hozzaszolt. Amugy mi a velemeny? Lehet, hogy a Covid negativ hatassal volt erre a sunyi betegsegre?
2022. júl. 27. 07:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!