Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi baja lehet az ajkaimnak?(tö...

Mi baja lehet az ajkaimnak?(többi lent)

Figyelt kérdés

Kb másfél éve voltak sebek az ajkaimon több ponton, amik nehezen gyógyultak meg, de végül meggyógyultak, viszont utana furcsán kezdett viselkedni. A sebek helyein a bőr megkeményedett, hámlott, és leesett magától, majd visszanőtt, és megint leesett..a kiterjedése kicsit nagyobb is lett, mint az eredeti sebek helye. Elmentem orvoshoz, háziorvoshoz, bőrgyógyászhoz, szájsebészhez. Kaptam baktériumölő krémeket, tablettákat, vazelint, olajakat, majd szteroidot és egy szteroidos krémet is. Az egy ideig elnyomta a tüneteket de nem gyógyultak meg tőle az ajkaim. Pontosan nem tudták megmondani mi bajom van, de a szájsebész szerint gyulladt hegek lehetnek, mert a véremben se volt gyulladás és semmi más bajom nincs, nincsenek vitaminhiányaim se. Az interneten olvastam és azoknak szokott hasonló lenni akaik rágcsálják/tépkedik az ajkukat. Szerintetek mit csináljak? Most így néz ki, de rosszabb is szokott lenni.:

[link]

2022. máj. 2. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Iszol eleget? Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha ki vagyok száradva.
2022. máj. 2. 17:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, komolyra fordítva.

Ha már ennyi mindent kipróbáltál, ennyi vizsgálaton tul vagy én javasolnék valamit.

Ne akadj ki, teljesen komolyan irom!

Van a gyogyszertarban a Zovirax nevű krém, apró tubus, ajakherpeszre van kitalálva.

Az remekül működik herpesznél.

Mivel a te problémádat akár valami hasonló vírus is okozhatja, én bizony kipróbálnám. Bajt nem okozhat, max meggyógyít.

Egye én csodaszerként tekintek rá mert tényleg olyan. Zseniális termék.

2022. máj. 2. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
*Egyébként én csodaszerként tekintek rá mert tényleg olyan. Zseniális termék.
2022. máj. 2. 17:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt még nem próbáltam, állítólag nincs se herpeszem, se semmilyen bakteriális vagy vírusos fertőzesem.
2022. máj. 2. 17:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Itt van pl ez a 2 cikk is, nekem nagyon hasonlóak ezekhez a tümeteim, az egyikhez azt írja a szteroidos injekció volt a megoldás

[link]

[link]

2022. máj. 2. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!