Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi baja lehet az ajkaimnak?(tö...

Mi baja lehet az ajkaimnak?(többi lent)

Figyelt kérdés

Kb másfél éve voltak sebek az ajkaimon több ponton, amik nehezen gyógyultak meg, de végül meggyógyultak, viszont utana furcsán kezdett viselkedni. A sebek helyein a bőr megkeményedett, hámlott, és leesett magától, majd visszanőtt, és megint leesett..a kiterjedése kicsit nagyobb is lett, mint az eredeti sebek helye. Elmentem orvoshoz, háziorvoshoz, bőrgyógyászhoz, szájsebészhez. Kaptam baktériumölő krémeket, tablettákat, vazelint, olajakat, majd szteroidot és egy szteroidos krémet is. Az egy ideig elnyomta a tüneteket de nem gyógyultak meg tőle az ajkaim. Pontosan nem tudták megmondani mi bajom van, de a szájsebész szerint gyulladt hegek lehetnek, mert a véremben se volt gyulladás és semmi más bajom nincs, nincsenek vitaminhiányaim se. Az interneten olvastam és azoknak szokott hasonló lenni akaik rágcsálják/tépkedik az ajkukat. Szerintetek mit csináljak? Most így néz ki, de rosszabb is szokott lenni.:

[link]

2022. máj. 2. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem az interneten olvastam hanem megtapasztaltam hogy amikor nyalogattam az ajkamat
2022. máj. 2. 17:10
 2/15 anonim ***** válasza:

A francba. Akkor kezdem elölről.

Nem az interneten olvastam hanem megtapasztaltam hogy amikor nyalogattam az ajkaimat mert úgy éreztem hogy száraz, akkor kicserepesedett. Kentem rá valami ajakbalzsamot, attól még rosszabb lett. Lehetett kapni akkoriban egy szőlőzsír nevű kencét azzal kentem és attól meggyógyult azóta mindig vigyázok hogyha száraznak érzem akkor ne nyalogassam.

2022. máj. 2. 17:11
 3/15 anonim válasza:
Patika ír fel kenőcsöt
2022. máj. 2. 17:14
 4/15 anonim ***** válasza:

Próbálj blistex-et használni.

(DM)(a tubusost)

2022. máj. 2. 17:17
 5/15 anonim ***** válasza:

Vegyél egy kék színű LABELLO classicot.

El fogja mulasztani 5 nap alatt.

Dm, rossmann, nagyobb áruházak

2022. máj. 2. 17:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Használtam azt is, szinte minden ilyesmit..
2022. máj. 2. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
kb 1 mm-re van kinyitva a szád és sikerült oda befelé a sötétbe fókuszálni a kamerával
2022. máj. 2. 17:21
 8/15 anonim ***** válasza:
7# Miért!? Láttad hogy mit reggelizett?
2022. máj. 2. 17:24
 9/15 anonim ***** válasza:

Az hiányzott volna még.

2022. máj. 2. 17:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem volt egyszerű na, így is ez a sokadik kép.
2022. máj. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!