Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Margarint ettem,azóta görcsöl...

Margarint ettem,azóta görcsöl az epèm,miért ?

Figyelt kérdés

Lehet epekő,vagy mi más ?!

Bal oldalon rettentően fáj hátam, elől is a mellem alatt görcsöl.

2022. máj. 1. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
17%
Az epekő azért nem olyan dolog, hogy élsz vígan tünetmentesen, aztán egyszer csak epekő... Voltak eddig ilyen panaszaid?!
2022. máj. 1. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

De igen, az epekő pontosan egy ilyen dolog. Az ember nem tud róla, amíg nem tapasztal meg a semmiből egy brutál epegörcsöt.

Amikor nekem kiderült, akkor azt mondta az orvos, hogy annyi epekövem van, amiből nyakláncot fűzhetnék. Addig fogalmam sem volt róla, mert soha nem volt semmi panaszom. Pedig egy nyakláncra való epekő nem egy nap alatt alakul ki, hanem évek alatt.

2022. máj. 1. 13:42
 3/4 A kérdező kommentje:

1: igen vannak ilyen tüneteim már régebb óta de nem ennyire durván mint ma és tegnap.

Néha tojás miatt volt ez,de amúgy sokat puffadtam az utóbbi időben

Valószínű ezért

És a torkom is folytja most fuuu nagyon rossz érzés.

2022. máj. 1. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
81%

1-es: nekem soha életemben nem volt gondom sem az epémmel, sem az emésztésemmel, még csak hasfájásom sem volt kaja után soha, aztán egyszer egy ebéd után hirtelen görcsölni kezdett, az ügyeleten kötöttem ki, két nap múlva meg mehettem haza a mütét után mert háom, dió méretü epekövem volt, amit kiszedtek!

Kérdezö: lehet epe probléma is, a margarin meg elég problémás élelmiszer, nem csak hogy olajból van, de egy csomó vegyszert is tartalmaz

2022. máj. 1. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!