El vagyok keseredve,van ebből kiút ?
Néhány hónapja kezdődött minden, elkezdtem szorongani,ideges lenni, halálfèlelem, állandó rosszkedv,hasmenés,éhség,fájnak a kezeim a lábaim,nem köt le semmi,nem tudok figyelni és koncentrálni semmire,sehova nem járok,semmit nem csinálok, senkihez és semmihez se kedvem se hangulatom,néha csak úgy elsírom magam.
Már a boltba sem merek lemenni...ez így nem élet.
Félek.
Félek hogy meghalok,hogy megőrülök...csak nézem a boldog embereket ahogy jönnek mennek én pedig csak fekszem és se a tv se a gép se a zene semmi nem érdekel.
Tönkre mentem ebben.
Teljesen.
Most vizsgálnak,várjuk a glutén vérvételt,az orvosok szerint az lehet a gond,de hetek amíg elkészül (egy hete vettèk le)
De ebbe a várakozásban,hogy mi a bajom,mi okozza a tüneteket, totálisan teljesen tönkre mentem.
Tudom, foglaljam le magam,de nem bírom,csak ezen jár az eszem, ezerszer gondolom át mi lehet mi a baj.
Valóban egy glutén ilyet tud okozni ?
9
Hát,ha szerinted nem tény,akkor is így van.
Sok puszi neked okoska a 0%oddal
12
Nem mindenkinek ugyanaz a tünete
Anyukám kimondottan kövér volt és székrekedése volt mégis GÈ.
Nekem idegrendszeri tüneteim vannak
Érdekes,én sem osztalak le mert neked nincs ilyen tüneted.
Fura emberek vannak
Frászocska, megint csak azt tudom mondani: lehet gluténérzékenységed ÉS mentális problémád. A kettő nem jár együtt feltétlenül, és a leírtak alapján neked pszichológushoz kellene fordulnod sürgősen.
Az biztos, hogy a gluténérzékenység rádob egy lapáttal a rossz közérzetedre, de a nyakamat rá, hogy nem ez az alapvető probléma. Szóval kétirányú kezelést kéne kapnod, mert a gluténérzékenységtől biztos nincs konstans halálfélelme egy mentálisan egyébként stabil embernek. És amíg ezt nem vagy hajlandó belátni, addig ne is várj javulást.
Hallod te frász
Akkor én miért lettem jobban attól hogy elhagytam a Glutént???
Csak azért mert neked te lelki szegény frász nincs ilyen tüneted, attól létezik.
Olvasd már el a cikkeket.
Fuuuuuuu de nehéz eset vagy.Komolyan mondom.
Értem én, hogy neked más a tünet ,de NEM MINDENKINEK UGYANAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fel bírod ezt fogni ?
Nem hiszel se nekem se a cikkeknek amit a kérdező belinkelt se a kérdezőnek csak mert neked nem volt ilyen tüneted😂😂😂😂😂😂😂és a családban sem másnak 😂😂😂😂😂és biztos a szomszédodnak sem sőt soha senkinek a világon😂😂😂😂😂😂😂
Fuuuuuuu ásd el magad....kár hogy nem tudok csúnyát írni mert a végén itt meg leszek moderálva.
Hogy ájuljá el
Amúgy te nem akarsz pszichológushoz fordulni?
Pedig rád férne 😛
16-17 azért ne essünk túlzásba !!!
Nyilván van abban valami amit a frász ír csak sajnos nem érti meg hogy nekem ezeket a glutén érzékenység hozta magával
Nem hülyeség amit ír amúgy
Kicsit fogd vissza magad köszi !
15
Van benne igazság de sajnos ezeket nekem tényleg a betegség hozta
A többi pedig jött hozzá ,ez a bizonytalanság érzése, hogy sosem derül ki mi bajom van és sosem lesz jobb.
Ez valóban nem tünet,ezt magamnak generáltam.
És pont ez érdekelt volna, ez lett volna a kérdés, hogy ebből hogy lehet kijönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!