Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen orrcsepp (vagy spray)...

Milyen orrcsepp (vagy spray) az, ami hatásos, és nem csak 3x szabad használni egy nap?

Figyelt kérdés

Már vagy 15-20 éve nem használtam orrcseppet, és nem vagyok képben a mai szerekkel.

A Snup spray talán 2-3 órát ha hat, de nem 8-10-et. Ezt vettem most.

Megnéztem az Otrivint, a leírása szerint totál ugyanaz a szer.

ma 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Xilomare hosszabb lehet 6-8 ó de attól is függő leszel (ha nyomatod minden nap már 1 hét után).
ma 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából egyik sem jó, de ha megvagy fázva stb akkor is minél rövidebb ideig érdemes használni. Plusz ha folyik az orrod akkor alapból rövidebb ideig hatnak mert kimosódik a hatóanyag...
ma 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajat tapasztalatbol mondom, hogy nagyon ovatosan es csak akkor kezdd el ha mar tenyleg a kotel szakad. Fuggoseget okoz. Nem, nem drogos leszel, csak minel tobbet fujod annal jobban hozzaszokik az orrod, es utana hanarabb bedugul. Aztan ezsre se veszed, nem vagy beteg mar, es meg mindig bedugul.... Ordogi kor.
ma 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Használhatod sűrűbben, mint 3x, mondjuk 5-6 alkalommal, DE azért is jobb, ha kevesebbszer használod, mert egy idő után ahogy hozzá szoksz, épp az ellenkező hatást fogja elérni, mivel az érszűkítő hatása már nem fog használni, hanem az erek elernyednek, azaz egyre többet kellene használnod, viszont nem lesz hatása.
ma 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Aspirin complex hideg italport igyál, az segít az orrduguláson is
ma 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!