El vagyok keseredve,van ebből kiút ?
Néhány hónapja kezdődött minden, elkezdtem szorongani,ideges lenni, halálfèlelem, állandó rosszkedv,hasmenés,éhség,fájnak a kezeim a lábaim,nem köt le semmi,nem tudok figyelni és koncentrálni semmire,sehova nem járok,semmit nem csinálok, senkihez és semmihez se kedvem se hangulatom,néha csak úgy elsírom magam.
Már a boltba sem merek lemenni...ez így nem élet.
Félek.
Félek hogy meghalok,hogy megőrülök...csak nézem a boldog embereket ahogy jönnek mennek én pedig csak fekszem és se a tv se a gép se a zene semmi nem érdekel.
Tönkre mentem ebben.
Teljesen.
Most vizsgálnak,várjuk a glutén vérvételt,az orvosok szerint az lehet a gond,de hetek amíg elkészül (egy hete vettèk le)
De ebbe a várakozásban,hogy mi a bajom,mi okozza a tüneteket, totálisan teljesen tönkre mentem.
Tudom, foglaljam le magam,de nem bírom,csak ezen jár az eszem, ezerszer gondolom át mi lehet mi a baj.
Valóban egy glutén ilyet tud okozni ?
1: 29
2: nem mondta hagyjam el,várjuk az eredményt
Szerinted hagyjam el ?
Szabad ilyet ?
Ó dehogynem,olvass utána.
Ez tény .
Nem csak a puffadás vagy hasmenes.
Szívesen küldök linket.
De nem is ez a kérdés.
2;
Miért pontoznak le téged nem értem..
Tud ám !!!
Én ugyanebben vagyok.
Hagyd el a glutént,néhány nap múlva csökken a szorongás minden.
Nekem semmi hasi tünet nem volt.
Csak szorongás,pánik, depresszió és ízületi fájdalmak, vashiány.
Utóbbi miatt nézték a glutént és bingó
Kitartás kérdező!!
hanaVBcrlfshite
Írnál nekem ?
Jött üzenet tőled és véletlen töröltem nem tudok írni neked
Kérlek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!